Keystone logo
© The University of Fredericton
Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Memorial University, Grenfell Campus

Bevezetés

A Grenfell Campus, az Memorial Egyetem Kelet-Kanadában található Newfoundland nyugati partján lévő Corner Brook városában.

A Grenfell egyedülálló helyszíne a nemzetközi diákoknak kínál élénk, barátságos és biztonságos tanulási környezetet. A Grenfellnél az osztályméreteink kicsiek, így könnyű megismerkedni professzoraink és osztálytársainkkal - otthon érezheti magát. Az Emlékegyetem büszkélkedhet az ország legalacsonyabb nemzetközi tandíjával is, miközben Ön egy olyan oktatást kínál, amelyet a világ minden tájáról tiszteletben tartanak.

A nemzetközi hallgatók fontos szerepet játszanak a Grenfell diákéletében. A campus közösség részévé válik, és hozzáadja a közösség kulturális sokszínűségét.

Miért Grenfell? Mert remek vagyunk, ezért.

Megfizethetőek, csodálatos helyszínt kínálunk, kis osztályokat kínálunk biztonságos környezetben, garantált hallgatói otthont nyújtunk az elsőéves diákoknak, és csúcsminőségű létesítményekkel rendelkeznek.

megfizethetőség

Az Emlékegyetem campusaként az angol nyelvű Kanadában a legalacsonyabb tandíjat élvezheti. A tartományi kormány kiemelt fontosságot tulajdonít az oktatásnak, és széleskörű támogatást nyújt az Emlékegyetemnek. Ez a kötelezettségvállalás lehetővé teszi számunkra, hogy megfizethető, mégis magas színvonalú középfokú végzettséget biztosítsunk.

Kis osztályok, biztonságos környezet

Bizonyos sok egyetemben vannak kisebb osztályok, de a Grenfellnél elsődlegesen ismered a profikodat. És a Corner Brook is kicsi, így biztonságban és biztonságban érezheti magát az egyik legbiztonságosabb észak-amerikai városban. Kínálunk minőségi egyetemi diploma művészeti, üzleti, oktatási, képzőművészeti, ápolási, erőforrás-menedzsment és a tudomány. Mesterképzést kínálnak a környezetvédelmi politikában és a boreális ökoszisztémákban és a mezőgazdasági tudományokban. Kis campus környezetünk segíteni fog az Ön oktatási törekvéseinek növekedésében. Sok hallgatónk is végez kutatásokat a tanáraikkal - egy olyan lehetőség, amely egyedülálló gyakorlati tapasztalatot nyújthat Önnek.

Location, location, location

A Grenfell az ország egyik legszebb helyén található: tiszta levegő, zúgó óceán, fenséges hegyek. Newfoundland nyugati partja a nyáron, télen, tavasszal és ősszel kalandvágy központja. Túraútvonalak keresztezik a területet. Vannak olyan helyszínek, mint a sí, snowboard, sziklamászás és zipline. A Marble Mountain Resort 1700 méter magasan síelő és snowboardos, a Blow Me Down Trails Cross Country Sí Club pedig 42 km gondozott útvonalat kínál - mindössze pár percre az egyetemtől. Egy rövid autóútra fekszik a Gros Morne Nemzeti Park, amely világörökségi helyszínt kínál tengeri bejárattal, gazdag erdővel és gleccserrel faragott fjordokkal. Hozd be a szabadba.

Olyan virágzó színházi közösség vagyunk, amely több produkcióval rendelkezik évente. Művészeti galériáink világszerte kiállításokat mutatnak. Vegyen egy sétát a belvárosban a bevásárló, az éjszakai élet és az étkezés, vagy látogasson el más bevásárló területek, beleértve a kiskereskedelmi big-box kerületben. Mi vagyunk egy kis város, amire szükségünk van.

Helyszínek

  • Corner Brook

    20 University Drive, Corner Brook, A2H 5G4, Corner Brook

    Kérdések