Keystone logo
Medgar Evers College

Medgar Evers College

Medgar Evers College

Bevezetés

Medgar Evers College megkülönbözteti, hogy ő a legfiatalabb a New York-i City University négyéves főiskolái közül. A hatvanas évek elején a közép -brooklyni közösség felismerte annak szükségességét, és kifejezte vágyát a helyi nyilvános főiskola iránt. Különféle közösségi szervezeteken keresztül, beleértve, de nem kizárólagosan, a Bedford-Stuyvesant Restoration Corporation-t, a Central Brooklyn Coordinating Council-t és az NAACP-t, valamint helyi választott tisztviselőik révén, a központi Brooklyn lakosai felkeresték a város felsőoktatási tanácsát. New Yorkban ezzel a kéréssel.

A különféle közösségi alapú szervezetek tagjai alkotják az oktatási igényekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó Bedford-Stuyvesant koalíciót, amely a felsőoktatási tanáccsal való kapcsolattartás elsődleges eszközeként működött. A közösségi lakosok és a koalíció sok megbeszélése és sok részvétele után a Felsőoktatási Tanács 1967. november 17-én "jóváhagyta a VII. Számú közösségi főiskola szponzorálását, jelezve a hallgatók felvételének szándékát 1969 őszén. "

1968. február 13-án a Felsőoktatási Testület bejelentette, hogy a főiskola Brooklyn Bedford-Stuyvesant területén lesz. 1969. január 27-én az igazgatóság jóváhagyta egy "kísérleti négyéves szakmai tanulmányok főiskolájának felállítását, amely karrier- és átviteli munkatársakat, valamint érettségi fokozatot kínál, és Brooklyn Bedford-Stuyvesant területén található." egy korábban jóváhagyott, de még nem indított új Közösségi Főiskola VII helyén jött létre, továbbá előírta a Városi Egyetemi Főterv ennek megfelelő módosítását. Ezt az akciót a régensek 1970. március 20-i akciója jóváhagyta.

Az 1970. április 14-i Felsőoktatási Tanács tanácsa tükrözi az igazgatótanács intézkedését, amely módosította az 1968-as mesterkutat, hogy törölje a Community College Seven Number számát, és ehelyett felsorolja a Senior College alatt, "College XVII, Mid-Brooklyn, Initial Facilities, Estimated" Költség: 10 000 000 dollár. " 1970. július 30-án a Főiskolát hivatalosan létrehozták, amikor Nelson A. Rockefeller kormányzó aláírta azt a jogszabályt, amely jóváhagyja "egy kísérleti négyéves szakmai tanulmányi kollégium létrehozását, amely mind pályakezdő, mind transzfer társult diplomát és érettségi fokozatot kínál."

Végül 1970. szeptember 28-án a Felsőoktatási Tanács jóváhagyta a Főiskola Közösségi Tanácsának ajánlását, miszerint a főiskola neve Medgar Evers College , a mártírhalált halt polgárjogi vezető, Medgar Wiley Evers (1925-1963) tiszteletére. Ennek elismeréseként szeptember 28 -át "alapítók napjaként" tartják a Medgar Evers College .

1970. december 2-án a Medgar Evers College Közösségi Tanácsa John Enoch és a Felsőoktatási Tanács elnökletével közösen házigazdája volt a bejelentési ceremóniának a YMCA-n, a Brooklyn-i Monroe Street 139. szám alatt. Enoch elnök kijelentette: „A Medgar Evers College , amely tükrözi annak a mártírhalált halt vezetőnek a képét, aki az életét az egyéni szabadság, méltóság és személyes kiteljesedés ügyének szentelte, újabb erőoszlopot ad a növekvő oktatási, gazdasági, kulturális és a központi Brooklyn közösség és New York City társadalmi alapjai. "

Evers özvegye, Mrs. Myrlie Evers és a házaspár három gyermeke közül ketten a kaliforniai Claremontból repültek be az ünnepségre. Bemutatott egy tekercset, amely idézte Mr. Evers "hatékony hozzájárulását az emberi szabadság és méltóság ügyéhez. Medgar Evers nevének kiválasztásakor reméljük, hogy ötletei inspirálni fogják a főiskola hallgatóit és oktatóit az igazság keresésében. legbiztosabb út az emberi szabadsághoz és a társadalmi igazságossághoz. "

A közösség akkor és továbbra is fontos erő volt a főiskola életében. A főiskola tervezésének és első elnökének kiválasztásának módszere példátlan volt a Felsőoktatási Tanács történetében. A helyi közösség képviselői először vettek részt aktívan a döntéshozatali folyamatban. A Bedford-Stuyvesant Oktatási igényekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó koalíció hét tagja szolgált az elnöki keresési bizottságban. A megbízatott Közösségi Tanácsot 1970 tavaszán szervezték John Enoch, megbízott elnök vezetésével.

Az elkötelezettség és a közösség iránti szolgálat érzete, amely az egész Főiskolán átterjed, közvetlenül annak a sokoldalú szerepnek tulajdonítható, amelyet a Közösségi Tanács és a közösség egésze játszott a szervezet létrehozásában, növekedésében és fejlődésében. ezt az intézményt.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Brooklyn

    Bedford Avenue,1650, 11225, Brooklyn

Kérdések