Keystone logo
Medaille College

Medaille College

Medaille College

Bevezetés

Medaille College egy privát, nem szektás négyéves főiskola, Buffalo és Rochester egyetemekkel, valamint online programok kínálatával. A Medaille az Ön sikerére összpontosít azzal, hogy egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál gyakorlati, gyakorlati alapú tanulási környezetekben az egyetemen és a közösségben.

Az élethosszig tartó elkötelezettségre készítünk fel az állampolgári fenntarthatóság és a szakmai siker érdekében azáltal, hogy korai hozzáférést biztosítunk a karrierképzéshez. Többet teszel, mint a tankönyvekből tanulsz. Csinálva tanulsz. Ahelyett, hogy elolvasná, hogyan kell alkalmazni a pszichoterápiás gyakorlatokat, valódi szakembereket figyel meg az ülésen. Ahelyett, hogy a régi üzleti terveket tanulmányozná, egy csapattal dolgozik azon új tervek kidolgozásán, amelyek megmentik a Buffalo valódi vállalkozásait.

A közösség az osztályterme a Medaille College . A tanulás jóval meghaladja az előadóterem négy falát. Bemegy a mezőre, és a helyi közösséggel kapcsolatos valódi problémákat oldja meg. Készítsen egy olyan algoritmust, amely jobban illeszkedik a mentorok és a Big Brothers Big Sisters fiatalok fiatalságához. Így képezi Medaille egész életen át etikus, polgárilag felelős személynek.

A Medaille -ban kialakított kapcsolatok egy életen át tartanak. A professzionális hálózat kiépítését aznap kezdik, amikor megérkeznek az egyetemre. Oktatóid kevésbé bánnak veled diákként, inkább leendő kollégával. Öregdiákjaink mindig visszatérnek az egyetemre különleges előadói sorozatok, panelbeszélgetések vagy csak, hogy „Szia”. Miután a Medaille család tagjává vált, van egy támogatási rendszere, amely túlmutat Buffalo campusunkon, mivel a Medaille diplomások különbségeket tesznek szerte a világon.

Helyszínek

  • Buffalo

    Agassiz Circle,18, 14214, Buffalo

  • Rochester

    South Winton Road,1880, 14618, Rochester

    Kérdések