Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

Bevezetés

Maryville College ideális helyen található Maryville-ben, Tenn., A Great Smoky Mountains Nemzeti Park és az állam harmadik legnagyobb városa, Knoxville között. Ismert, hogy szigorú és rendkívül személyes tapasztalatokat kínál diákjainak. A Maryville College országos rangú felsőoktatási intézmény, amely sikeresen csatlakozik a szabad művészetekhez és a szakmai felkészüléshez másokkal együttműködve. Az 1819 -ben alapított Maryville a 12. legrégebbi főiskola Délvidéken, és kapcsolatban áll a Presbiteriánus Egyházzal (USA). A 2016 őszi félévre összesen 1198 fő jelentkezett.

Maryville College felkészíti a hallgatókat az állampolgárság és a vezetés életére, amikor kihívást keresünk az igazság kereséséért, a bölcsesség növekedéséért, az igazságért való munkáért és a kreatív és szolgálati életnek a világ népei számára.

Maryville College egy egyetemista, bölcsészettudományi, lakó közösség a hit és a tanulás gyökerezik a presbiteriánus / reformált hagyomány szolgálja a diákok minden korosztály és a háttér.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Maryville

    502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Kérdések