Keystone logo
Mansfield University Bachelor of Science in Mathematics
Mansfield University

Bachelor of Science in Mathematics

Mansfield, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Bachelor of Science matematika oklevelet kínál magas színvonalú oktatás megfelel az oktatási és szakmai igényeinek a diákok, ápolják számukra a megbecsülés a matematika, absztrakció, szigorúság és igazolás.

Az oklevél felkészíti a diákjainkat a matematikailag kapcsolódó karrierekre az oktatásban, a kormányzatban és a magánszférában, valamint a matematika végzős hallgatók számára. A diákok három koncentráció közül választhatnak: Alkalmazott Matematika, Alkalmazott Matematika Számítógéppel és Pure Matematikával.

Alkalmazott matematikai koncentráció

Az alkalmazott matematika koncentráció elsősorban más tudományágakban alkalmazott matematikai eszközökre összpontosít. Pontosabban a hallgatók megértést és tapasztalatot szereznek a differenciálegyenletek gyakorlati alkalmazására, a számelemzésre és a műveleti kutatásokra. A tanfolyam magában foglalja az alapvető matematikai kurzusokat, valamint a szükséges biológiai, kémiai és / vagy fizikai tanfolyamokat.

Alkalmazott matematika és számítástechnikai koncentráció

Az alkalmazott matematika a számítógépes tudomány koncentrációja biztosítja a hallgatók alapos ismerete a legfontosabb elvek a számítástechnika és az ezen elvek alkalmazása. A tananyag kombinálja mind a magmatematika tanfolyamait, mind a számítógépes és információs tudományt. A koncentrációt befejezõ hallgatók bizonyítják a programozás jártasságát magas szintû nyelv használatával, az adatstruktúrák és algoritmusok egyértelmû megértésével és számos programnyelv-paradigmával kapcsolatos ismeretekkel.

Tiszta matematikai koncentráció

Általában a matematika végzős tanulmányait tervező hallgatók közül a Pure Mathematics koncentráció a geometria, az absztrakt algebra, a valós elemzés vagy a topológia kulcsfontosságú koncepcióira összpontosít.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • BSc (kitüntetés) a kombinált STEM szakon
    • Online United Kingdom
  • BSc (kitüntetés) közgazdaság- és matematikai tudományokból
    • Online United Kingdom
  • BSc (kitüntetéses) matematika és fizika szakirányon
    • Online United Kingdom