Keystone logo
Mansfield University Bachelor of Science in grafikai tervezés
Mansfield University

Bachelor of Science in grafikai tervezés

Mansfield, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Graphic Design program kreatív, interdiszciplináris megközelítést kínál a vizuális dizájnhoz, amely integrálja a vizuális dizájnt, a művészettörténetet, a stúdió művészetet, a kommunikációt és a marketingt. A hallgatók megtanulják használni a tervezési folyamatot, hogy vizuális kommunikációs termékeket hozzanak létre különféle eszközök és technológiák segítségével.

Emellett a diákok professzionális bemutatókat terveznek munkájuk során, miközben megtanulják kritizálni saját munkájuk hatékonyságát, valamint mások tervezési munkáját. A szakoktatási követelmények részeként minden hallgató elvégzi szakmai gyakorlatát vagy gyakorlati tapasztalatait, mint a szakképzési program szükséges részét. A Graphic Design fokozat programon belül a diákok a következő koncentrációk egyikét választják: Print Graphics vagy Motion Graphics.

Nyomtasson grafikus koncentrációt

A Print Graphics koncentráció a nyomtatási eszközök és technológiák használatára összpontosít, amelyek vizuális üzenetek létrehozására, reprodukálására, terjesztésére és piaci megjelenítésére szolgálnak. A diákok tapasztalattal rendelkeznek rajzolás, offset és digitális nyomtatás, fotózás, számítógépes szoftver és hardver, könyvkötészeti és kiállítási gyakorlatok. A koncentráció hangsúlyt fektet a grafikai tervezési eszközök és technikák gyakorlati alkalmazására kereskedelmi célokra.

Motion Graphics Concentration

A Motion Graphics koncentráció az időalapú mozgástechnológiák használatára összpontosít a vizuális üzenetek létrehozására, reprodukálására, terjesztésére és piaci megjelenítésére. A diákok tapasztalatokat szereznek a filmek, videók, hangok, egyedi szoftverek programozásával, egyedi hardveres prototípusok készítésével és az interaktív médiákkal a képernyő bemutatásához vagy a telephely-specifikus telepítéshez. A koncentráció hangsúlyt fektet a grafikai tervezési eszközök és technikák gyakorlati alkalmazására kereskedelmi célokra.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bölcsészdiplomás kitüntetések vizuális kommunikációról, alkalmazott illusztráció, művészeti rendezés, grafikai tervezés, multimédia és fotó szak
    • Stellenbosch, Dél-afrikai Köztársaság
  • BA (Hons) grafikai tervezés
    • Hamburg, Németország
  • Képzőművészeti alapképzés grafikai tervezésből
    • Adrian, Amerikai Egyesült Államok