Keystone logo
Mansfield University Bachelor of Science in Business Administration
Mansfield University

Bachelor of Science in Business Administration

Mansfield, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Bachelor of Science fokozat Business Administration biztosít a hallgatók számára a tudás, a tapasztalat és a piacképes készségek kritikus sikere gyors ütemű, globális környezetben. A program hangsúlyozza az üzleti módszerek hatékony alkalmazását, a technológia használatát az üzleti döntések meghozatalában, a mennyiségi érvelést, a kommunikációs készségeket, a csapat alapú megoldásokat és az etikus döntéshozatalt.

A diákok a számviteli, menedzsment vagy marketing koncentrációk közül választhatnak. Alternatív megoldásként a diákok választhatják, hogy az általános üzleti igazgatás diplomáját koncentráció nélkül, hogy széles üzleti háttérrel rendelkezzenek. Minden diákot ösztönözni kell arra, hogy gyakoroljon gyakorlati és gyakorlati lehetőségeket. A Business Administration képzési programot akkreditálják az Akkreditációs Tanács a Business Schools és programok.

számviteli koncentráció

A számviteli koncentráció a számviteli alapelvekre és az üzleti alkalmazásokra összpontosít. A számvitelben koncentráló hallgatók sikeres karriert folytatnak az iparban, a kormányzatban és a non-profit szervezetekben. Gyakorlati és gyakorlati lehetőségek révén a hallgatók olyan értékes munkatapasztalatokat nyerhetnek, amelyek közvetlenül a foglalkoztatáshoz vezethetnek.

Management koncentráció

A menedzsment koncentrációja új és kreatív vezetői koncepciókat és gyakorlatokat hangsúlyoz, a hallgatók fejlesztése a jövőbeli vezetők felé, akik hatékony vezetőkké válnak a gyorsan fejlődő üzleti környezetekben. A menedzsment koncentrációban részt vevő hallgatók kifejlesztik azokat a tudást és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy mind a kis, mind pedig a nagy szervezetek magas szintű etikai normákat alkalmazzanak.

Marketing Koncentráció

A marketing koncentráció biztosítja a hallgatók számára a széleskörű üzleti hátteret és marketing készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikerrel járjanak az egyre versenyképesebb globális környezetben. A program a hallgatók alapos ismerete a marketing funkció és kapcsolata más üzleti vonatkozású tudományágak. A Marketing koncentráció előkészíti a diákokat, hogy pályafutást folytassanak marketing, reklám, termékmenedzsment, promóciós menedzsment, értékesítési képviselet és értékesítés menedzsment, vásárlás, kiskereskedelem és nagykereskedelem, marketing menedzsment, marketing kutatási elemzés, e-kereskedelem, logisztika és ellátási lánc menedzsment, nemzetközi Marketing és egyéb marketing területén.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Gazdálkodási BSc (menedzsment információs rendszerek)
    • Hamburg, Németország
  • BSc üzleti adminisztrációból
    • Aberdeen, Amerikai Egyesült Államok
  • Átfogó üzleti adminisztrációs alapképzés – marketing hangsúly
    • Kearney, Amerikai Egyesült Államok