Keystone logo
Mansfield University A tudomány alapja a számítástechnika és az informatika területén
Mansfield University

A tudomány alapja a számítástechnika és az informatika területén

Mansfield, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Matematika, Számítástechnika és Informatika Tanszék a Számítástechnika és Információs Tudományok Bachelor of Science fokozatot kínál két koncentrációval: Számítástechnikai és Információs Rendszerek. A diplomások a számítástechnika és az informatika területén számos területen szereznek munkát. Sok diák a helyi munkaadókkal vagy nagyvállalatokkal szerzett szakmai gyakorlatot szerte az országban. Néhány friss diplomás munkatársat kapott a szoftvertervezés és -fejlesztés, a rendszerelemzés, a webfejlesztés, az e-kereskedelem, a rendszer- és adatbázis-adminisztráció, a hálózatépítés és más számítógéppel kapcsolatos területeken.

Computer Science Koncentráció

A számítógépes tudomány koncentrációja a számítástechnika technikáira és matematikai vonatkozásaira koncentrál. Diákaink ismereteket és tapasztalatokat szereznek a számítógépes szervezésben és építészetben, programozásban, adatstruktúrákban és algoritmusokban, valamint szoftverfejlesztésben.

Információs Rendszerek Koncentráció

Az információs rendszerek koncentrációja a számítástechnika rendszerére és üzleti vonatkozásaira koncentrál. Diákaink ismereteket és tapasztalatokat szereznek a programozásban, az adatszerkezetekben, a hálózatépítésben és az adatkommunikációban, valamint az információs rendszerek továbbításában és irányításában. Sok diák is kijelent egy üzleti kapcsolatban álló kiskorú, vagy teljes kettős fő a Business Administration.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Robotics and Intelligent Systems
    • Bremen, Németország
  • Bachelor a digitalizációban, a számítástechnikában és az elektronikában
    • Oulu, Finnország
  • B.Sc. Webfejlesztés
    • Berlin, Németország