Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Bevezetés

A Pennsylvania Mansfield Egyetem üdvözli Önt!

1857-ben alapították, Mansfield Egyetem Ötvözi a kis bölcsészettudományi főiskola legjobb tulajdonságait egy átfogó közoktatási erőforrással. Jelenleg regisztrálunk 2000 diák Ki választhat 40 fokos programok és 47 kisebb program. A diák-oktatói arány 16: 1. Kis méretünk miatt diákjaink egyedi figyelmet kapnak és szorosan együttműködnek professzorainkkal a kutatási és egyéb projektekben. Az osztályteremen kívül a diákok közül többet választhatnak 100 egyetemi klub és szervezet És részt vegyen az intramurális sportokban vagy csatlakozzon atlétikai csapatainkhoz.

Egyetem

A mi campusunk a gyönyörű hegyekben található Észak-Közép-Pennsylvania, Egy olyan területen, amelyet biztonságának, életminőségének és számos szabadidős lehetőségnek köszönhet. A régió mind az állami, mind a szövetségi parkok, a Pine Creek vasútvonal és az 50 mérföld hosszú, a Pennsylvaniai Grand Canyon néven ismert szurdok. A egyetemi Egy óra az Upstate New York-i Finger Lakes borvidékétől délre, és a nagyvárosok, mint a New York City, Philadelphia és Washington DC mind csak egy buszútra fekszenek! Meghívjuk a diákokat a világ minden tájáról, hogy részesei legyenek élénk és barátságos közösségünknek. Ha érdekel a kis osztályok, a barátságos professzorok és az egyénre szabott figyelem egy biztonságos campuson az Egyesült Államok gyönyörű részén, válasszon Mansfield!

Mansfield Egyetem Nemzetközi Együttműködési és Csereprogramja

A Mansfield Egyetem Nemzetközi Együttműködési és Megváltó Központja a MU közösség erőforrás- és tanulási központjaként szolgál a globális kapcsolatok, a nemzetközi megértés és a kulturális érzékenység előmozdítása érdekében. Ez a hely a nemzetközi és a hazai diákok számára, hogy összejöjjenek és megoszthassák hasonlóságukat, és tárják fel a különbségeket. Nemzetközi diákjaink számára otthonos otthonossággá válunk, hazánk diákjaink számára pedig lehetőséget teremtünk arra, hogy barátainkat barátkozzunk szerte a világon. Multikulturális programokkal és szolgáltatásokkal törekszünk arra, hogy a nemzetközi diákok élményét a Mansfield-ben is bővítsük. A Mansfield Egyetemi Nemzetközi Együttműködési és Tőzsdei Központ célja, hogy segítse a nemzetközi hallgatókat az alábbiakkal:

  • Felvételi folyamat
  • Visa Szolgáltatások
  • Kulturális merülés
  • A társadalombiztosítási azonosító és a járművezetői engedély beszerzése
  • On és Off-campus kulturális programozás
  • Családbarát lehetőségek
  • Nemzetközi Diákorientáció

Helyszínek

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Kérdések