Keystone logo
Lynn University BS az alapfokú oktatásban K-6
Lynn University

BS az alapfokú oktatásban K-6

Boca Raton, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53 620 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Jó reggelt osztály

Szerezze meg alapfokú végzettségét az általános oktatásban, és kezdje el sikeres karrierjét általános iskolai tanárként, gyermekgondozóként vagy mentorként az óvodai gyermekek számára a hatodik osztályig. Ebben a programban megtanulhatja, hogyan kell kielégíteni a gyermekek oktatási igényeit, felfedezi a gyakorlati alkalmazásokat, és megtanulja megtervezni saját figyelemfelkeltő óráit. Ez az általános iskolai végzettségű program segít abban, hogy általános iskolai tanárként fejlessze tanítási stílusát.

Ebben az alapfokú oktatási programban ötvözi a tanuláselméletet a gyakorlati alkalmazásokkal, és megtanulhat iPad alkalmazásokat is az oktatási stratégiákhoz. Diákként megtanulhatja, hogyan kell felismerni és értékelni a tanulási sokféleséget, hogy kielégítse az oktatási igényeket egy multikulturális társadalomban. Ezt az államilag jóváhagyott programot úgy tervezték, hogy megfeleljen a floridai tanúsítás követelményeinek.

Azt is választhatja, hogy elvégez öt speciális tanfolyamot a szabadon választható kurzusok helyett, hogy megtanulja, hogyan kell tanítani a hároméves gyerekeket a harmadik osztályig.

Alapfokú oktatási információk

Az elemi oktatási program tanulójaként megtanulhatja, hogyan készíthet óravázlatokat, és hogyan alkalmazhatja a tanulási normák, a kulturálisan reagáló és integráló tantervek megértését a különböző tanulási környezetekben. Megtanulja, hogyan kell tanítani az óvodás korú diákokat a hatodik osztályon keresztül a karon, akik szakértők a területen. itt közelebbről megnézheti, hogy mit fog tanulni az alapfokú oktatási programban:

 • Bevezetés az oktatásba és a gyermekfejlesztésbe
 • Kezelje a diákok osztálytermét, és hozzon bizonyítékokon alapuló oktatási döntéseket
 • Gyakoroljon hatékony tanítási stratégiákat és fejlessze a tekintélykészségeket

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Science in Education
  • Columbia, Amerikai Egyesült Államok
 • BSEd alapfokú oktatásban
  • Aberdeen, Amerikai Egyesült Államok
 • Természettudományi alapképzés a globális oktatásban – elemi
  • Bolivar, Amerikai Egyesült Államok