Keystone logo
L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Bevezetés

A Catholic University of Congo egy katolikus magánegyetem ismert kiválóság, a dinamizmus, a kiváló minőségű oktatás felajánlotta, hogy a diákok és a helytállóságát tananyag. Készült 1987-ben a püspöki konferencia Zaire néven változott a Kar Katolikus Teológiai Kinshasa a katolikus karai Kinshasa (FCK). Az intézmény tehát számolni két kara: Hittudományi Kar és a filozófia. 1989 júliusában, az Állandó Bizottság püspökök úgy döntött, hogy létrehoz egy harmadik lehetőség, hogy a Tudományos és Technológiai Fejlesztési óta ismert 2000-2001 tanév Gazdaságtudományi Kar és a fejlesztés. Úgy döntött, ugyanazon alkalommal 1989 júliusában szervezni a Teológiai Kar, a Canon Jogi Tanszék. 1991 júniusában, az Állandó Bizottság püspökök úgy döntött, hogy létrehoz egy negyedik lehetőség: a Társadalomtudományi Kar Kommunikáció, amelynek a hivatalos megnyitó került sor 1993 októberében.

A 2007. június végén az Igazgatótanács, az Állandó Bizottság püspökök úgy döntött, hogy létrehoz egy hatodik Kar: Jog- és Államtudományi Kar, amely megnyitotta 2009 októberében. Öt év után a létezés, akkor robbant két, 2013. október; Először is, a jogi kar és másrészt, hogy a politológia.

Mivel a termet katolikus Karok Kinshasa, a plenáris 2009 júliusában hivatalosan kikiáltotta Katolikus Egyetem Kongó (UCC) és annak alapszabályát már 2003-ban jóváhagyott és az eljárási szabályzat 2008.

A Catholic University of Congo ma kínál változatos programot a kar és mértéke az 1., 2. és 3. ciklus jellemzi interdiszciplinaritás, értékelése az általános kultúra és a keresztény értékeket.

A Catholic University of Congo (UCC) két egyetemen, az egyik szívében a város Kinshasa Limete, a másik az ország nyugati részén, a város, a város Mont Ngafula. A két egyetemen, hogy tartalmaznak vagy campus Limete és a Mont Ngafula illeszkednek a városi szövet a város Kinshasa.

Campus Mont Ngafula alatt áll, található, a nyugati részén, a város Kinshasa, a település Mont Ngafula közel a plébánia Szent Rita, szemben a város-Green környéken. Ez magában foglalja a három karon, hogy a teológia, aki a széket a Katolikus Egyetem Kongó, filozófia, és a társadalmi kommunikáció. A épület épül három szinten, a kereszt alakban Jézus, hogy minden szárny egy sor közönség. Campus Limete, amely négy karon, sugárúton található a University # 2 központi Kinshasa kommunában Limete, közel a plébánia Saint Raphael, csak le a Lelkipásztori Központ Lindonge. A karok szervezett Limete oldalon: Canon Law, gazdasági és fejlesztési, és Jogtudományi Kar. Ez az, ahol ezen az oldalon alapú adminisztráció az egyetem is beleértve azt a nagy könyvtár, a kutatóközpont rendelő, gyógyszertár és számos étterem és teraszok által látogatott hallgatók.

A Catholic University of Congo közvetlenül elérhető útján gördülő szállítás. A széles mező lehetővé Parker járművek jön kísérik a diákoknak és a tanároknak szinte minden épületre. Az UCC a városi egyetem par excellence és a minőségbiztosítás.

A hivatalos elismerés az intézmény által a kongói állam

A Catholic University of Congo által elismert számú rendelet 06/0106 2006. június 12-JÓVÁHAGYÁSÁRÓL néhány magán oktatási intézményekben ÉS EGYETEMI elnöke által aláírt, a Kongói Demokratikus Köztársaságban Joseph Kabila Kinshasában június 12, 2006 .

Mont Ngafula: A modern campus

A diákok a Catholic University of Congo értékelik a modern campus épült a hegyen a város Mont Ngafula, amely magában foglalja az épület, amely megfelel a nemzetközi szabványoknak, a közönség, a közigazgatási hivatalok, könyvtár, számítógépes terem és kávézók . További eredmények folyamatban vannak.

Egy kiváló edzés

A hírnév a tekintélyes Katolikus Egyetem Kongói alapul elkötelezettség, a rendelkezésre állás és használhatósága tanárai (tanárok és asszisztensek), valamint számos egyedi szegélyek opció. A UCC, meg fogja találni a tanárok, akik arra fogja ösztönözni, és nyomja, hogy a tudományos kutatás, a kérdés a véleményét, és aki támogatni fogja Önt pillanatok kétség és nehézség.

Fontos kutatási tevékenységek

Az elmúlt években, a UCC tette a jelet, mint az egyik legnépszerűbb kutatóegyetemek a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Kutatást a tudományos, gazdasági, szociális, kulturális, környezetvédelmi vagy javítja az életminőséget. Beleértve szervező interdiszciplináris szimpózium, előadás minden kar, tudományos műhelyek, stb

Az ára a teljes kutatási támogatás az UCC néha eléri ......... ..L'UCC ad fontos és lényeges helyet keres a kategóriában katolikus egyetemek általános célra.

Helyszínek

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Kérdések