Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Bevezetés

Az 1911-ben alapított LMU egy magas rangú egyetem, mely a jezsuita és Marymount hagyományokból fakad. Elkötelezettek vagyunk a sokszínű tudományos közösség előmozdításában, amelyek gazdagok az intellektuális részvétel és a valós tapasztalatok lehetőségeiben. Beiratkozunk egy akadémiai szempontból ambiciózus, multikulturális és társadalmi-gazdasági szempontból sokszínű hallgatói testületre. Toborozunk, megtartunk és támogatunk egy olyan sokféle karot, amely elkötelezett az oktatás, a kutatás, az ösztöndíj és a kreativitás kiválósága iránt. Három campusunk Los Angeles szívében található, amely a művészetek és szórakoztatás, az innováció és a technológia, az üzleti élet és a vállalkozói szellem globális fővárosa.

Loyola Marymount University szigorú egyetemi, posztgraduális és szakmai programokat kínál akadémiailag ambiciózus hallgatók számára, akik elkötelezettek a jelentés és a cél életében. Előnyösek vagyunk a Los Angeles-i helyszínen, egy dinamikus városban, amely éles figyelmet fordít a kor kérdéseire, és ideális környezetet biztosít a tanulmányokhoz, kutatásokhoz, kreatív munkához és aktív elkötelezettséghez. Szándékunk és filozófiánk alapján felkérjük a tehetségek, érdekek és kulturális háttérrel különféle férfiakat és nőket, hogy gazdagítsák oktatási közösségünket és elősegítsék küldetésünket:

  • A tanulás ösztönzése
  • Az egész ember oktatása
  • A hit szolgálata és az igazságosság előmozdítása

Az egyetem intézményi elkötelezettsége a római katolicizmus iránt, és alapvető ihletet ad a jezsuiták, a Mária Szent Szívének vallása és a Narancssárga Szent József nővérei együttes örökségéből. Ez a katolikus identitás és vallási örökség megkülönbözteti az LMU-t a többi egyetemen, és mérföldköveket kínál a háromszoros küldetésünk megértéséhez.

Helyszínek

  • Los Angeles

    Loyola Marymount University Drive,1, 90045, Los Angeles

    Kérdések