Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Bevezetés

Loyola Marymount egyetem kínál szigorú graduális, posztgraduális és szakmai programok tudományosan ambiciózus hallgatók elkötelezett életének értelmét és célját. Mi előnyös a helyszín Los Angeles, dinamikus város, amely hozza élesen a kérdéseket korunk és ideális kontextusban a tanulás, kutatás, kreatív munka, és az aktív részvétel. Szerint szándék és filozófia, meghívjuk a férfiak és a nők változatos tehetségét, érdekek és kulturális háttérrel gazdagítani oktatási közösség és előre Küldetésünk:

Ösztönzése Learning Az Oktatási egész ember A szolgáltatás a hit és az igazságosság előmozdítása

Az egyetem intézményi elkötelezett a római katolicizmus és úgy alapvető ihletet az együttes örökségét a jezsuiták, a Marymount Sisters, és a nővérek Szent József Orange. Ez a katolikus identitás és vallási örökség megkülönböztetni LMU más egyetemeken, és próbakövet megérteni a hármas küldetése

Ösztönzése Learning

A LMU, ösztönzése megy végbe a tanulás keretében intellektuális hagyomány, hogy:

Ragaszkodik ahhoz, hogy a kritikai gondolkodás és a fejlesztés a képzelet és a művészi kifejezés Veszi filozófiai és teológiai tudományágak komolyan Folytat etikai diskurzus és felöleli a keresési értékek Tiszteletben tartja a magánszemély becsületének miközben ugyanakkor törekszik a közjó A világot, mint szentségi és arra törekszik, hogy megtalálja Istent minden dologban Ösztönzi az integrációs ismeretek, ami "a hit és az értelem tanúskodnak az egységét minden igazságra" (Ex Corde Ecclesiae, 1990, # 17)

Mint egy alapítvány vizsgálatot, és a tanulás, arra törekszünk, hogy hozzon létre egy interkulturális közösséget és támogassa ökumenikus és vallások közötti párbeszéd. Ez azt jelenti, hogy az LMU ösztönzése a tanulás radikális elkötelezettség szabad és őszinte érdeklődés De mindig tisztelettel előtt a rejtélyt, a világegyetem és a nyitottság a transzcendens valóság.

Az Oktatási egész ember

A gyökerei a lelki humanizmus a legkorábbi jezsuita kollégiumok, LMU pedagógiai hagyomány maradandó aggodalom az oktatási az egész ember. Ma megérteni ezt a szimultán folyamat információ, képződés, és az átalakulás. A nevelés az egész ember így tartalmazza ezeket a pontokat: Arra ösztönzi a személyes integráció a tanuló gondolkodás, érzés, választott, fejlődik magától. Ezt úgy éri el támogatása nem csupán a tudományos és szakmai fejlődés, hanem fizikai, szociális, pszichológiai, erkölcsi, kulturális és vallási / lelki növekedés.

Elősegíti kialakulását karakter és értékek, értelmét és célját. A diákok megtanulják, hogy "olvasni", hogy mi történik a saját életét, és a világ többi része, akkor arra ösztönzik, hogy nő a képességek a személyes és a társadalmi műveltség szükséges felelős állampolgárság.

Arra törekszik, hogy fejlessze a férfiak és a nők mások. LMU arra ösztönzi a diákokat, oktatók, és a személyzet azonosulni élők a társadalom perifériáján, hogy az intellektuális érdeklődés és a morális reflexió endemikus egyetemi élet vezet értelmes munkát transzformatív társadalmi változás.

A szolgáltatás a hit és az igazságosság előmozdítása

Mi komolyan vesszük mindkét részét kifejezés. A szolgáltatás a hit magában foglalja mindazon módszereket, amelyek az egyetem folytat a katolikus szellemi, kulturális és vallási örökség. Ezek a módszerek közé speciális kurzusok és a tanulmányi programok, valamint a lehetőséget az istentisztelet, a hit kialakulását, és a lelki fejlődés.

A szolgáltatás a hit is tiszteli a valóság a vallási pluralizmus a mi campus és felöleli a vallások közötti párbeszéd a formális és informális környezetben. A kívánt eredmény az ilyen találkozások visz minket túl tolerancia a kölcsönös tisztelet és megértés, elmélyíti felértékelődése a saját hitét, és lehetőségeket teremt a részvétel, akik osztoznak a vágy az értelmes életet.

Végül, a LMU ragaszkodunk ahhoz, hogy a szolgáltatás a hit nélkül nem teljes az igazságosság előmozdítása. Együtt az egyetem támogató szerzetesrendek és a post-zsinat egyházi, úgy gondoljuk, hogy részt vesznek a harc az igazságért módon kell a tudományos közösség a követelmény, nem csak egy lehetőség, a bibliai hit. Ebben a harcban LMU teszi közös oka mindazoknak, akik egyaránt elkötelezettek a helyi és a globális igazságosság, függetlenül attól, hogy motiválja a hit, vagy más nemes eszmék.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Los Angeles

  1 LMU Drive, 90045, Los Angeles

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések