Keystone logo
Loras College Bachelor of Arts (BA) az alapfokú oktatásban
Loras College

Bachelor of Arts (BA) az alapfokú oktatásban

Dubuque, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 33 500 / per year *

Az egyetemen

* éves teljes munkaidős arány

Bevezetés

Loras College alapfokú végzettséget kínál az alapfokú oktatásban, ami a kisgyermekkori oktatás, az alapfokú oktatás és az oktatási stratégia (speciális oktatás) engedélyezéséhez vezet. Ezekben a programokban a diákok teljes munkaidős professzorokkal és kiemelkedő gyakorlókkal dolgoznak a körzeti iskolákban és ügynökségekben.

Diákmunka

Az Alapfokú oktatás szakot úgy tervezték, hogy a diákokat iskolába juttassák, és a gyerekekkel dolgozzanak, amint megkezdik tanfolyamaikat. A Szakmai Fejlesztő Iskolák (PDS) és más iskolai alapú partnerségek lehetőséget kínálnak a diákoknak arra, hogy közvetlenül a partnerpedagógusokkal dolgozzanak osztályaikban, hogy fejlesszék azokat a készségeket és bevált gyakorlatokat, amelyekre a mai tanároknak szükségük van.

Tanulói tanulási eredmények

Államközi tanárértékelési és támogatási konzorciumi szabványok

 1. Tanulófejlesztés
 2. Tanulási különbségek
 3. Tanulási környezetek
 4. Tartalmi ismeretek
 5. A tartalom alkalmazásai
 6. Értékelés
 7. Az oktatás tervezése
 8. Oktatási stratégiák
 9. Szakmai tanulás és etikai gyakorlat
 10. Együttműködés

Fokozat követelmények

A Loras College Tanárképző Program közvetített és támogatott bevezetést foglal magában a tanári szakmában, kölcsönös partnerségek révén a környékbeli iskolákkal, beleértve azokat az iskolákat is, amelyek szakmai fejlesztő iskolákként szolgálnak tanulóink számára a tanfolyam során. Ezek a tapasztalatok lehetőséget kínálnak a diákoknak arra, hogy a tanári partnerekkel együtt dolgozzanak annak érdekében, hogy a diákok tanítása előtt elsajátítsák és alkalmazzák a releváns készségeket.

Az első oktatási tanfolyamtól kezdve a diákok az államközi tanári értékelési és támogatási konzorcium (InTASC) szabványai alapján bizonyítják tudásukat, készségeiket és hozzáállásukat. A program során az összes kurzus megalapozta a halmozott digitális foglalkoztatási portfóliót, amelyet a diákok oktatása során véglegesítenek.

A tanárképzési program akkreditációja

A Pedagógusképzési Programot Iowa állam hagyja jóvá, és tagja az Iowa Pedagógusképző Főiskolák Szövetségének.

Tanári licencprogramok

A hallgatóknak szorosan együtt kell működniük tanácsadóikkal és az engedélyeztető tisztviselővel a megfelelő tanulmányi program megtervezésében. A különböző tanítási szakokat támogató valamennyi szakmai oktatási tanfolyamot a Tanárképzési Programon keresztül kínálják. Az alábbi táblázat felsorolja az Iowa állam által jóváhagyott oktatói engedélyezési programokat a Loras College .

Karrierlehetőségek

Loras College tanárképzési programja elkötelezett amellett, hogy olyan tanárokat fejlesszen ki, akik demonstrálják és támogatják a legjobb oktatási gyakorlatot, újításokat hajtanak végre a diákok tanulását támogató technológia használatával, és olyan tapasztalatokat keresnek, amelyek elmélyítik és kibővítik ismereteiket a diákok 21. századi igényeiről. tanterem. A Loras College Oktatási Osztályát Iowa állam akkreditálta.

Miután megszerezte diplomáját Loras -tól, karrierje az alábbi területek egyikére emelkedhet:

 • Általános iskolai tanár
 • Speciális nevelő tanár
 • Zenetanár

Az Iskoláról

Kérdések