Keystone logo
© BIMM University
London Metropolitan University

London Metropolitan University

London Metropolitan University

Bevezetés

A világ egyik legizgalmasabb fővárosában található London Met inspiráló és elszánt tanulók, tanárok és innovatív gondolkodók barátságos közösségének ad otthont.

Tanfolyamok széles skáláját kínáljuk az alap- és posztgraduális diplomáktól a rövid kurzusokig és a szakmai képesítésekig, amelyek közül sok teljes vagy részmunkaidőben is elérhető az Ön igényeinek és életmódjának megfelelően.

A mi történelmünk

London Metropolitan University gazdag történelme van, erős oktatási gyökerekkel, amelyek egészen 1848-ig nyúlnak vissza.

Az egyetem jelenlegi formájában 2002-ben jött létre a London Guildhall Egyetem és az Észak-Londoni Egyetem egyesülésével, ami az első egyesülés volt két egyetem között az Egyesült Királyságban. Gyökerei azonban szilárdan a tizenkilencedik században nyúlnak vissza, amikor 1848-ban megalakult a Metropolitan Evening Class for Young Men.

1848-ban London akkori püspöke felszólította a papságot, hogy hozzanak létre esti osztályokat, hogy javítsák "a metropoliszban élő fiatalok erkölcsi, értelmi és lelki állapotát". Így született meg a Metropolitan Evening Classes for Young Men, majd később City of London College, majd City of London Polytechnic lett. 1992-ben egyetemi státuszt kapott, és felvette a London Guildhall University nevet.

Holloway campus

Az elmúlt 100 év során észak-londoni campusunk egy modern, progresszív központtá fejlődött, amely az oktatáshoz való hozzáférés szélesítéséről híres.

Ez a campus 1896-ban Északi Politechnikai Intézet néven indult. 1900-ra a hallgatók száma megkétszereződött, és később a Londoni Egyetem elismerte az Intézet esti végzettségét. 1992-ben az Észak-Londoni Polytechnic elnyerte az egyetemi cím jogát és a saját diploma kiadásának lehetőségét.

Az akadémiai struktúránk

Az egyetem akadémiai struktúrája öt iskolából áll, és mindegyik kurzusunkat ezen iskolák egyikében tanítják. Ha nálunk szeretne tanulni, a megfelelő kurzusoldalon megtudhatja, hogy melyik iskolában van a kurzusa.

Bármely akadémiai iskolánkban tanuló diákok hozzáférhetnek minden közösségi létesítményünkhöz (például könyvtárak, közösségi terek, kávézók és éttermek). Sok iskolánk rendelkezik olyan szakterületekkel is, amelyek azt jelentik, hogy a tanfolyam részeként speciális eszközöket és erőforrásokat használ. Iskoláink kapcsolatban állnak a szakterületükhöz kapcsolódó ágazatokban működő releváns vállalkozásokkal, és az egyes iskoláink oktatói és PhD-hallgatói szintén fontos kutatásokat végeznek, amelyek jelentős változást hoznak a közösségek életében helyi, országos és azon túl.

 • A Művészeti, Építészeti és Formatervezői Iskola: Nemzetközileg elismert a magas színvonalú oktatásért, a kiváló létesítményekért és az egyedülálló lehetőségekért.
 • Guildhall School of Business and Law: Dinamikus és releváns üzleti és jogi kurzusok portfólióját kínálja.
 • Számítástechnikai és Digitális Média Iskola: Képesítéseket kínál a kreatív technológiáktól az elektronikáig.
 • Humán Tudományok Iskolája: kurzusok széles skáláját kínálja olyan tárgyakban, mint a természettudomány, a dietetika és a sport.
 • Társadalomtudományi és Szakmák Iskola: A társadalomtudományok és szakmák relevanciájának bemutatása a társadalmi változások eszközeként.

Belépők

Helyszínek

 • London

  166–220 Holloway Road, N7 8DB, London

 • London

  Old Castle Street, E1 7NT, London

  Kérdések