Keystone logo
© BIMM University
London College of Contemporary Music

London College of Contemporary Music

London College of Contemporary Music

Bevezetés

Találja meg a tömegét a London College of Contemporary Music (LCCM) 2024-ben

Az LCCM-ről

Az LCCM-nél az a küldetésünk, hogy a zeneipart egy igazságosabb, sokszínűbb és zeneileg izgalmasabb jövővé alakítsuk. Hiszünk a felsőoktatás értékében, amely túlmutat az osztálytermen, és elősegíti a kreatív és kulturális kísérletezést a személyes fejlődés mellett. Csatlakozzon hozzánk a kommunikáció, a kreatív kifejezés, az együttműködés és a kulturális megértés egész életen át tartó készségeinek fejlesztéséhez, miközben törekszik tehetségére, szenvedélyeire és személyes ambícióira.

Az LCCM a legmagasabb rangú zenei előadói és zenei üzleti diplomák szolgáltatója az Egyesült Királyságban a hallgatói elégedettség alapján (NSS 2019, 2020, 2021 és 2022). Közép-Londoni elhelyezkedésünk azt jelenti, hogy szó szerint nem kerülhet közelebb Európa szórakoztató- és zeneiparához. Diplomáinkat a Kreatív Művészeti Egyetem, a nemzeti tabella vezető művészeti egyeteme (2020) ítéli oda, és a Tanítási Kiválósági Keretben aranyat kapott.

Az LCCM-nél mindenekelőtt az eredetiséget és az innovációt értékeljük, nem pedig a tömegzene-oktatás egy-egy modelljét. Az innováció iránti szenvedélyünk abból a meggyőződésünkből ered, hogy minden zenész, énekes vagy producer egyedi önmaga, és olyan hangzást és stílust követhet, amely lenyűgöző, friss és igaz.

A diplomások lehetőségei és a munkaadók által megkövetelt készségek ma gyökeresen mások, mint a múltban. Egyedülálló megközelítésünk felismeri ezt, és olyan gyakorlati oktatást nyújt Önnek, amely nemcsak a választott tantárgy vagy hangszer elsajátítását segíti, hanem aktívan ösztönzi az együttműködést, a kommunikációt, a kezdeményezést és a kemény munkát. A kreatív tehetséggondozás hírnevével sikeresen áthidaltuk a szakadékot a hagyományos egyetemek, konzervatóriumok, valamint rock- és popiskolák között azáltal, hogy mindhárom legjobb elemét a művészi, kreatív és tudományos kiválóság modern központjává egyesítettük.

Miért az LCCM?

 • Hálózati kapcsolatépítés a zeneipar kulcsembereivel heti rendezvényeken és élő koncerteken keresztül.
 • Tanuljon az iparág vezető oktatóitól és munkatársaitól, beleértve a turnézó zenészeket, a platinalemezeket árusító zenei üzletág vezetőit és a hanglemezelő művészeket.
 • Csatlakozz a díjnyertes öregdiákokból, iparági szakemberekből és az Egyesült Királyság legizgalmasabb új tehetségeiből álló vibráló közösséghez.
 • Merüljön el Music Box létesítményünkben, amely igényes stúdiókat, próbatermeket és egy 120 fős helyszínt kínál London központjában, mindössze 5 percre a Tate Modern épületétől.
 • Az LCCM a legmagasabb rangú zenei előadói és zenei üzleti diplomák szolgáltatója az Egyesült Királyságban a hallgatói elégedettség alapján (NSS 2019, 2020, 2021 és 2022).
 • Végezzen magasan akkreditált UCA diplomát.

A mi történetünk

2002 óta tesszük ezt, amikor is alapítóink, mindannyian hivatásos zenészek, úgy döntöttek, hogy London központjában új, kortárs populáris zenei főiskolát indítanak. A cél egy olyan újfajta zenetanítási megközelítés kialakítása volt, amely a jó egyetemek és konzervatóriumok legjavát vegyítette művészeti iskolai környezettel. A kialakult kurzus beágyazott produkciót és előadást tartalmazott, így az LCCM lett az első zenei főiskola, ahol minden hallgatónak el kellett sajátítania az előadást és a produkciót is; ez a fejlődés egyre nyilvánvalóbbá vált a zeneiparban.

Campusunk

A Music Box egy korszerű zenei előadás, próba és produkciós campus, a maga nemében a legjobb létesítmény London központjában. Tehetségközpontnak tekintjük magunkat, és biztosítunk minden olyan felszerelést, szoftvert és támogatást, amelyre szüksége lesz szakmai identitása fejlesztéséhez és megalapozásához, valamint karrierje elindításához. Az egyetemen található magas színvonalú élőhelyszínünk, hangstúdióink és produkciós standjaink lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy professzionális szintű zenét készítsenek, és nyomon követhessék legújabb dallamaikat. Tágas oktatótermeink és Mac Laboratóriumaink a legújabb technológiával vannak felszerelve. Az LCCM sikere részben annak köszönhető, hogy kiváló létesítményei a hallgatók sokrétű igényeit kielégítik. Az LCCM elkötelezett amellett, hogy hallgatói számára a lehető legjobb erőforrásokat biztosítsa, hogy segítse őket kreatív potenciáljuk kibontakoztatásában. Az egyetemen számos létesítmény található, köztük a The Music Box Venue, a saját koncertterünk, valamint:

 • 2 gyártófülke
 • 2 digitális zongora szoba
 • 4 stúdió, köztük egy Atmos
 • térhatású hangstúdió
 • 4 számítógépes labor
 • 7 tanterem
 • 7 hangszigetelt teljesítményű szoba
 • 10 egyéni gyakorlati stand
 • Teljesen engedélyezett szórakozóhely
 • Csendes hely
 • Munkaterület és könyvtár
 • Zuhanyzó és szekrények
 • Csendes dolgozószoba

LCCM közösség

Olyan embereknek tervezték, akik komolyan gondolkodnak a zenei vagy írásbeli karrier fejlesztésében, ahol a tehetség, a képzelet és a kreativitás virágzik.

Mint egy kis hallgatói csoporttal rendelkező kollégium, büszkék vagyunk arra, hogy megismerjük az egyéneket. Szakértő személyzetünket bátorító és megközelíthető, és diákjaink barátságos és támogató.

Az LCCM iparági gyökerei és kapcsolatai azonnali hozzáférést biztosítanak a szakemberek hálózatához, hogy segítsék a kreatív karrierjét az elkövetkező években.

Öregdiák statisztika

Helyszínek

 • London

  241 Union St, London, United Kingdom, SE1 0LR, London

Kérdések