Keystone logo
Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Bevezetés

Nemzetünk szeretett 16. elnöke, Abraham Lincoln a szomszédos Kentuckyban született. De lehet, hogy nem tudja, hogy „egy nagyszerű egyetemet képzelt el ezen a területen a lakók számára” itt, a Cumberland Gapben. Száznegyven évvel később a Lincoln Memorial University ennek a víziónak az örököse, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a nevét viseljük és örökségét magáévá tesszük.

Az érintetlen Appalache-hegységben elhelyezkedő LMU fő campusa a Tennessee állambeli Harrogate városában egyaránt festői és történelmi. Körülbelül 55 mérföldre északra Knoxville-től (Tennessee állam) tökéletesen készen állunk arra, hogy bölcsészettudományi oktatást kínáljunk. A fő campus tele van tevékenységekkel bentlakásos hallgatók számára és 11 kibővített telephely a környező területeken, az LMU az életedhez illő oktatási élményeket kínál. A több mint 30 akadémiai szaknak köszönhetően a számviteltől a vadvilágig és a halászati biológiáig a siker elérhető.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Harrogate

    Cumberland Gap Parkway,6965, 37752, Harrogate

Kérdések