Keystone logo
Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Bevezetés

A Lewis & Clark nyilvános lelkiismerettel rendelkező magánintézmény, globális kiterjedésű lakossági campus. A Lewis & Clark mindhárom iskolájának - az egyetemi Bölcsészettudományi Főiskolának, az Oktatási és Tanácsadói Főiskolának és a Jogi Iskolának - hallgatói és oktatói a tudás új módjait keresik a klasszikus liberális tanulás és az úttörő együttműködés ötvözésével.

Tanulóink a globális gondolkodók és vezetők következő generációját képviselik, nem félnek elvetni a hagyományos gondolkodást, a polgári önelégültséget és a korszerűtlen előítéleteket. Mégis értékelik azt, amit Lewis és Clark kínál: a gondos tanulmányozás, az eredeti kutatás és a lendületes vita időnként bevált elemeiből épülő oktatást.

Tehát mi teszi egyedivé hallgatóink tapasztalatait? Mit szólnál természetes környezetünk inspiráló szépségéhez, 137 erdős hektáron Portland délnyugati dombjain. Vagy gazdag történelmünk és sokszínű, multikulturális jelenünk. Vagy elkötelezettségünk az interdiszciplináris tudományos tanulás iránt, valamint a közösség iránti elkötelezettségünk itt Portlandben és az egész világon.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
  • Portland

    South Palatine Hill Road,615, 97219, Portland

    Kérdések