Bachelor élelmiszer-tudomány és a technológia
Lebanese International University
Kulcs információ
Campus helye
Beirut, Libanon
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Oct 2023
* kreditenként
Bevezetés
Bachelor in Food Science and Technology
A program magában foglalja a következő tanfolyamok:
Food Service Management
Ez diszkoszok technikák kezelésének funkcionális működésének élelmiszer szolgáltatás: Beszerzési, költségvetés és ellenőrzés menedzsment. Fog összpontosítani a kis-és nagyméretű főzési készségeket, menü tervezés és szabványos recept manipuláció összhangban étrendi módosításokkal. Azt is ki fog fejleszteni a szükséges készségeket és tudásbázis, hogy segítse és kezelni az étkeztetés keresztül intézményi étkezésnél. Szempontjait szervezeti tervezés, vezetés, motiváció, tárgyalás, erőforrás-gazdálkodás, a marketing, a termelés, a biztonság és a higiénia kérdések megvitatására. Előfeltételek: kezelése szervezetek. (Principles of Management, bevezetés a menedzsment), Nutr 250, BMGT200.
Technológia élelmiszer termékek Alkalmazása biotechnológia az alapanyagok termelése, valamint a termelés, feldolgozás, tárolás, csomagolás, készítése rood termékek röviden tárgyaljuk. Különböző kémiai, mikrobiológiai és fizikai változások, amelyek akkor jelentkeznek, hogy az élelmiszer-bevezetése. Előfeltételek: ENGL 150
Basic Táplálkozás
Bevezetés a tudomány a táplálkozás. Tanulmány az elvek a táplálkozás és azok alkalmazása a fogalmak wellness, fitness és az egészség, a személyes feszület döntések, az élelmiszer-csoportok és útmutatók, a választás a kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú étrend és táplálkozás tervezés, alapvető információkat a tápanyagok és az energia, valamint források azonosítása igazságok és hazugságok között meghirdetett állítások élelmiszerek, amellett, hogy a jelenlegi vitás kérdések a pótlás és a népszerű diéták tárgyaljuk.