Integrált Élelmiszertudományi alapképzés
Le Cordon Bleu University Ottawa
Kulcs információ
Campus helye
Ottawa, Kanada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Kulináris művészetek, táplálkozás és élelmiszer-tudomány ötvözése
Az integrált élelmiszer-tudományok Bachelor, amely a maga nemében Kanadában, egy innovatív multidiszciplináris program, amelyet az Ottawai Egyetem és a Le Cordon Bleu Ottawa közösen hajtanak végre. A program felkészíti a jövőbeli diplomásokat arra, hogy vezető szerepet töltsenek be minden olyan iparágban, ahol az élelmiszer kulcsszerepet játszik, beleértve az egészségügyet, az oktatást, a vendéglátást, az üzleti életet vagy a kutatást és fejlesztést. A programban végzett hallgatók széles körű, átfogó megértést kapnak az élelmiszerekkel kapcsolatos gyakorlatokról, és fel vannak szerelve arra, hogy stratégiai vezetést és működési útmutatást nyújtsanak a kereskedelmi környezetben.
"Ez a partnerség két világhírű intézmény szakértőit egyesíti, hogy egyetlen egyedülálló programot hozzanak létre, amely időszerű és kitölti az ipar tudásbeli hiányosságait. A diplomásoknak megvan a képességük és tapasztalatuk ahhoz, hogy vezető szerepet töltsenek be minden olyan iparágban, ahol az élelmiszer szerepet játszik."
Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa szakácsoktató