Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lawrence University

Lawrence University

Lawrence University

Bevezetés

Top rangsorolt magánlakásos szabadidős művészetek tapasztalata

Lawrence University a legmagasabb rangú magánlakásos szabadidős kollégium és zenei konzervatórium, amely kizárólag az alapfokú oktatásra irányul. A Wisconsin állam nyugati részén található, 1500 fős, több mint 50 országból származó, az Egyesült Államokon kívüli több mint 15% -át képviselő Lawrence-közösség az ország egyik leginkább nemzetközi változata. A főiskolák büszke tagja, amely megváltoztatja a szervezetet, Lawrence egy olyan elkötelezett tanulási megközelítéssel foglalkozik, amely a posztgraduális iskolák és a munkáltatók által értékelt képességeket fejleszti.

programok

 • Bachelor of Arts, 44 tanulmányi terület
 • Bachelor of Music 4 fő szakosodott és két kiemelt terület
 • 5 éves Duplafokú Bachelor of Arts és Bachelor of Music

Tanulmányozás Lawrence-ben

Az elkötelezett tanulás olyan nehéz és értelmes személyes tanulási tapasztalatokat foglal magában, melyeket a tanárok és az osztályméretekben dolgozó diákok átlagosan 15 hallgatóval rendelkeznek. Ezek az aktív készségek, hogy felfedezzék, vitassák meg, kutassák és hozzák létre, felkészítik Önt arra, hogy alkalmazkodjanak és fejlődjenek egy folyamatosan változó világban.

A Lawrence-nél 1500 diákunk a világ legnagyobb városaiból és a legkisebb városokból származik, hogy egy élénk és biztonságos városban egy koherens lakóközösséget alakítson ki. Lawrence diákok tudományos, társadalmi, kulturális és gazdasági szempontból változatosak. Intelligensek, barátságosak és együttműködnek.

A fő campuson túl, Lawrence campus élményt kínál a nyugodt 441 hektáros Bjorklunden campusunkon, az Appletontól mindössze 160 kilométerre északkeletre fekvő visszavonulás, és a londoni központ, amely a brit Egyesült Királyság szívében, a világ egyik legizgalmasabb világvárosában található.

Campus jellemzői

  Helyszínek

  • Appleton

   711 E. Boldt Way, , Appleton

  Kérdések