Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lander University

Lander University

Lander University

Bevezetés

Alapítva 1872-ben, Lander Egyetem egy közös oktatási, állami támogatott, átfogó, regionális, négy éves egyetemi Greenwood, SC A mintegy 2700 diák, Lander kivételes oktatási lehetőségek keretein belül a hagyományos bölcsész és tudományos programokat, és szakmai programok az üzleti életben, az oktatás és a gondozás.

Mission Statement

Megalapozni a hitben, hogy az oktatás a felszabadító erő, amely lehetővé teszi, hogy az egyén olyan életet élni, az értelmes tevékenység, a személyes elégedettség és a másokért való szolgálat a szomszéd és a polgár, Lander Egyetem választott tanítási és tanulási, mint a elsődleges szempontok és biztosítja a kihívást jelentő oktatást képzett hallgatók a küldetését.

Keresztül bölcsészettudományi programok és szakmai iskolák az üzleti, oktatási és az ápolási, a University kínál egy egyetemi tananyag, amely egyesíti a széles liberális oktatás speciális vizsgálatot vezető akár azonnali alkalmazása a karrier vagy a fejlettebb tanulmány.

Az egyetemi programok lehetőséget nyújtanak a diákoknak elérni kompetencia egy nagy fegyelem és tárja a széles alaptanterv célja, hogy segítse őket a fejlődő képes (1) összegyűjti és kritikusan elemzi a különböző területeken, és használni ezt az információt, mint a alapja indokolt ítéletek és a hatékony problémamegoldás, (2) szintetizálni különböző ötleteket és információkat, valamint (3), hogy megértsék és közvetíteni ötletek egyértelműen.

Amellett, hogy a graduális programok Lander biztosít korlátozott számú mester programok és posztgraduális képzés, amely reagál a kritikus szükségleteinek a közvetlen régió és az állam. Támogatása az egyetem szerepét oktatási intézményben, és felismerve, hogy ösztöndíjat elengedhetetlen létrehozása és fenntartása, a kiválóság az oktatás, Lander kar részt a tudományos és kreatív tevékenységek megfelelő tanítási területeken. Ezen túlmenően, a kar és a személyzet ismeri Lander felelőssége, hogy az állami és a helyi gazdaság számára; Ezért az egyetem szolgál szellemi és kulturális központja, és együttműködik a különböző szervek, iskolák, és a vállalkozások számára.

Az egyetem, a városközpont közelében Greenwood, egy kis város Dél-Karolina, ötvözi a városi és a vidéki és a hagyományos és a modern funkciókat. Büszke identitását, mint egy kis, tanuló-központú négyéves egyetem egy gondoskodó oktatási környezetet, Lander elkötelezett a fokozatos, de korlátozott növekedés a mérete körülbelül 3300-3500 diák. Mivel diák sikere attól függ nagy részben függ készségét, az egyetem fenntartja belépést azok a diákok, akik bizonyítani tudják, megfelelő előkészítés felsőoktatás akár egy megjósolt GPA vagy korábbi siker másik középfokú intézményben.

Míg Lander szolgálja elsősorban a diákok egy hét megye területén (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, és Saluda), ami az demográfiai sokfélesége ezt választókerületben, arra törekszik, hogy felhívja a diákok minden régióban a Dél-Karolina, valamint a más államok és a külföldi országokban, mert földrajzilag sokszínű népesség jobban szolgálja az oktatási érdekeit minden diák iratkozott be. Lander túlnyomórészt vonzza képzett hagyományos nappali tagozaton, hanem fogadja a nem hagyományos és részmunkaidős diákok.

Lander University elkötelezettségét kiterjesztése oktatási lehetőségeket ezekre különböző választókerületekben tükrözi azt a meggyőződését, hogy a polgárok a szabad társadalom joga van a gazdagító előnyeit felsőoktatásban.

Jóváhagyta az Lander Egyetem: március 19, 1997 Jóváhagyta a Lander kuratórium Egyetem: március 20, 1997 Jóváhagyta a Dél-Karolina Bizottság Felsőoktatási: október 9, 1997

intézményi hatékonyság

Lander Egyetem elkötelezett egy átfogó program az intézményi hatékonyság: a szándékos, rendszeres, elemző és folyamatos folyamat gyűjtése, elemzése és döntéseket alapuló adatok és információk kapcsolatos célokat az egyes egységek és az egyetem.

A Hivatal intézményi értékelés és eredményességének feladata, hogy koordinálja az értékelési és intézményi hatékonyságának erőfeszítéseket az összes egység az egyetemen belül, beleértve az egyetemi és támogató egységek. A Stratégiai Terv célok Report Card csúcspontja éves, egyetemi szintű erőfeszítéseket, hogy meghatározzák, hogy milyen mértékben stratégiai terv céljai által meghatározott kuratórium fogják elérni.

Lander Egyetem által akkreditált Bizottság kollégiumok a déli Szövetsége főiskolák és iskolák (SACSCOC) odaítéléséről érettségi és mesterdiplomákig.

A Lander Egyetem története

Lander University-ben alakult, mint a főiskolai, a nők esetében metodista lelkész Samuel Lander 1872, mint Williamston Nő College Williamston, Dél-Karolinában. Maradt egy magánintézmény 26 éve.

1898-ben a főiskola nyert támogatást a Dél-Karolina konferenciája metodista episzkopális egyház, Dél. 1904-ben a főiskola áthelyezték Greenwood, SC, és átkeresztelték Lander College tiszteletére az alapító.

A férfiak vettek 1943-ban, és az intézmény most teljesen koedukált.

1948-ban, amikor a metodista konferencia alapján a politikai konszolidáció oktatási erőfeszítéseket, úgy döntött, hogy véget támogató Lander College, az érdeklődő polgárok Greenwood alakult a Lander Alapítvány egy nonprofit társaság és a bérelt kollégiumi templom.

1951-ben a megye Greenwood kapott a testület nevét és a tulajdon a metodista konferencián. A Dél-Karolina Közgyűlés létrehozta a Greenwood County Oktatási Bizottság, ismertebb nevén a Lander Alapítvány, hogy szolgáljon a testület vezérlés a testület. Lander így lett az egyetlen négyéves bölcsész főiskolai, az Egyesült Államokban, hogy ellenőrzi és finanszírozza a megyei önkormányzat.

Július 1-jén, 1973. Lander College irányítása alá került a Kuratórium az állami kollégiumok South Carolina, így Lander államilag támogatott főiskolára. A State College Kuratórium irányadó Lander, a College of Charleston, és Francis Marion College. Hatékony július 1, 1988, irányítása Lander volt ruházni a Lander College Kuratórium.

Július 1-jén, 1992, az akció a kuratórium, az intézmény lett Lander Egyetem.

Az egyetem már szolgált tizenkét elnökök: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); és Richard E. Cosentino (2015-től napjainkig).

Lander Egyetem előfizet politikát egyenlő oktatási és foglalkoztatási lehetőséget mindenki számára.

A Lander Alapítvány

Mivel a születés 1948-ban, a tartományok Alapítvány jelentős szerepet játszott az életében Lander Egyetem. 25 éve, az Alapítvány a döntéshozó testület az egyetem. Amikor Lander költözött magán az állami támogatás 1973-ban, a Lander Alapítvány átalakult egy független, non-profit szervezet működik kizárólag támogatására Lander.

Mint közintézmény, Lander Egyetem részesül állami forrásokat annak érdekében, hogy a diákok rendelkeznek egy erős, az alapfokú oktatást. Lander azonban elkötelezett kínál az oktatás, amely túlmutat az alapokat.

Barátai Lander, akik osztják ezt a nézetet segítenek biztosítani, a The Lander Alapítvány, a finanszírozás, ami a különbséget egy nagyon jó oktatás, és az egyik, hogy valóban kiváló.

Így a különbség, vagyis milyen Lander Egyetem és a tartományok Alapítvány szólnak.

Helyszínek

  • Greenwood

    Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

    Kérdések