Keystone logo
La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Bevezetés

La Salle Campus Barcelona - Az URL egy több mint száz éves múltra visszatekintő nemzetközi egyetemi központ, amelynek célja az emberek teljes képzése. Alapító tagjai vagyunk a Ramon Llull Egyetemnek, amely Katalónia első nonprofit magánegyeteme.

Öt tudásterület köré szerveződve: az IKT mérnöki és technológiai, informatikai, építészeti és építési, menedzsment és művészeti, formatervezési és technológiai területeken dolgozunk azzal a küldetéssel, hogy olyan szakembereket oktassunk, akik értékesek és képesek pozitívan hozzájárulni egy tisztességesebb személy fejlesztéséhez és fenntarthatóbb társadalom.

A mi campusunk egy teljes terület, amelyet oktatási és kutatási magja határoz meg, és itt található a La Salle Technova Barcelona, egy üzleti inkubációs park is, amely lehetővé teszi az akadémiai és az üzleti világ kapcsolatát, valamint az egyetemi életet fellendítő létesítmények sora. mint rezidencia csarnok, sportlétesítmények, laboratóriumok és a különböző tevékenységek fejlesztésére szolgáló terek maguk a hallgatók által ösztönözve.

Az egész oktatási közösség összefog ebben a környezetben. Nemzetközi egyetemi campus vagyunk, amely példaképként működik, elismerve a közreműködő emberek képzését. Büszkék vagyunk az öregdiákok nemzetközi hálózatára, akiket mindig elismernek szakmai kiválóságukért, valamint erős társadalmi hivatásukért.

Remélem, hogy ezen a weboldalon böngészve lehetővé válik, hogy mindent felfedezzen, amit keres. Campusunk ajtaja mindig nyitva van.

Üdvözöljük a La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Főigazgató

Ismerjen meg minket

A La Salle egy intézmény, több mint 300 éves múlttal és széleskörű nemzetközi jelenléttel. Úttörők voltunk olyan tanulmányok felajánlásában, amelyek mindenkor alkalmazkodnak a piac és a társadalom igényeihez. Elkötelezettek vagyunk a minőségi oktatás és az értékek mellett a jövő fiataljai számára, mert az emberek az első helyen állnak.

Küldetés és értékek

Nemzetközi, interkulturális és vallásközi egyetemi campus vagyunk, amely példaképként működik, elismerve a közreműködő emberek oktatását. Mély kutatási kapacitást és a szükséges alapokat biztosítunk hallgatóink számára a különböző és a legújabb technológiák kezeléséhez.

Szakemberek az üzleti élet és a társadalom számára

A legfontosabb az emberek. Kombináljuk az etikát, az értékeket és a technikai oktatást, hogy szembenézzünk a jövő kihívásaival.

La Salle Campus Barcelona küldetése, hogy minőségi és magas szintű képzést kínáljon globális keretek között. Célunk, hogy a hallgatók számára biztosítsuk azokat az ismereteket, készségeket és tapasztalatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy szakmai karrierjük fejlődésében rendkívül hatékonyak legyenek.

A La Salle Campus Barcelona magas etikai elkötelezettséggel rendelkező szakembereket képezünk, akik rendelkeznek a szükséges értékekkel ahhoz, hogy innovatívak legyenek, tudják, hogyan alkalmazkodjanak a változásokhoz, és a társadalom átalakulásait folyamatosan fejlesztik. Minden oktatási, kutatási és tudásátadási tevékenységünk egy szilárd és teljes életprojekt kidolgozásához kapcsolódik.

Egyetemi központunk fő célkitűzései:

 • Adjon át ismereteket azoknak a hallgatóknak, akik csatlakoznak oktatási programjainkhoz.
 • Vigye át az emberi tőkét a társadalomra, diplomáink beillesztésével a szervezetekbe.
 • Vigye át a technika legújabb fejleményeit, hogy értéket teremtsen azokon a helyeken, ahol hasznosak és szükségesek.
 • Transzfer társaságok, amelyeket a Technológiai és Üzleti Innovációs Parkban hoztak létre, hogy hozzájáruljanak az üzleti szövet fejlődéséhez.

La Salle számokban

Több mint 4000 hallgató iratkozott be. A hallgatók 25% -a nemzetközi. 75 100 m2 infrastruktúra oktatási, szolgáltatási és kültéri területekre.

 • 77 ország
 • +1 000 iskola
 • 60 egyetemi központ
 • +85 000 tanár
 • +1 000 000 hallgató

Módszertan

Az új normáliához új tanítási és tanulási módra van szükség, amely alkalmazkodik a folyamatosan változó helyzethez, amely rugalmas tanulást igényel, egyetlen módszertan nélkül, de többféle lehetőség áll rendelkezésre, amelyek intelligens és technológiai módon alkalmazkodnak a hallgatók minden új oktatási igényéhez.

La Salle Campus Barcelona kifejlesztett egy új, személyre szabott intelligens tanulási modellt, ahol a hallgató áll az oktatási folyamat középpontjában, rugalmas, intelligens és a technológia használatán alapul, amely alkalmazkodik a helyszíni igényekhez. , távoktatás és online képzés.

Az intelligens tanulás megvalósítása érdekében a tanteremeket intelligens tantermekekké alakítják, olyan technológiával, amely garantálja a helyszíni képzést minden hallgató számára, és biztosítja, hogy minőségi oktatási élményt élvezzenek, igényeikhez vagy körülményeikhez igazodva, bárhol is legyenek, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak. az egészségügyi forgatókönyv a következő tanfolyamok során. Az új modell és a bevezetett technológia lehetővé teszi a helyszíni hallgatók számára, akiknek élő részvételre van szükségük, és részt vehetnek az órákon anélkül, hogy fizikailag lennének az osztályteremben.

Az új modell lehetővé teszi, hogy azok a nemzetközi hallgatók, akik nem tudnak eljutni a tanév elejéig, úgy kezdhessék el a programokat, mintha az egyetemen lennének. Hasonlóképpen, ha a tanfolyam során néhány hallgatónak nehézségei vannak az egyetem fizikai elérésével, akkor a foglalkozásokat és gyakorlatokat ideiglenesen, távolról és élve lehet elvégezni ugyanazon tanulmányi ütemterv, ugyanazon oktatási tapasztalat fenntartása és a többi hallgatóval való kapcsolattartás mellett. a csoportban és az egyetemen.

Az intelligens tanulási modell jellemzői

 • Valós idejű földrajzilag elosztott résztvevők (diákok és az osztálytermen kívül)
 • Az alkalmazkodás az egyes hallgatók preferenciáihoz és tanulási igényeihez.
 • Erősíti a hallgatók közötti társadalmi kapcsolatot és együttműködést.
 • Nagy elkötelezettség
 • Természetes kölcsönhatás
 • Csatlakozás bármilyen eszközről.
 • Hozzáférés a tanulási forrásokhoz és a kapcsolódó szolgáltatásokhoz
 • A szolgáltatások és a platformok közötti átjárhatóság.
 • A tanulás és az egyéni nyilvántartások figyelemmel kísérése

Statisztika

La Salle számokban

Több mint 4000 diák iratkozott be. A hallgatók 25%-a nemzetközi. 75.100 m2 infrastruktúra oktatási, szolgáltatási és szabadtéri területek számára.

 • 77 ország
 • +1000 iskola
 • 60 egyetemi központ
 • +85 000 tanár
 • +1 000 000 diák

  Campus jellemzői

  A La Salle Ramon Llull Egyetem campusán, a legjobb IQS, UIC, Abat Oliba és az URL más központjai mellett található rezidencia szintén a város egy kiválasztott részén található. Képzeld el, hogy minden sétatávolságra van attól a kartól, ahol tanulsz. Mehet futni a Collserolában vagy vásárolni a központban.

  Egy hely, ahol saját tempójában élhet és tanulhat. Élvezze a lakóház szabadságát, amely a nap 24 órájában, egész évben nyitva tart.

  A szállásokkal kapcsolatos további információkért látogasson el az egyetem weboldalára.

   Ösztöndíjak és finanszírozás

   A La Salle-nél az embereket helyezzük előtérbe, és ösztöndíjprogramunk lehetővé teszi, hogy tehetséges fiatalok tanuljanak nálunk, függetlenül anyagi helyzetüktől, családi, földrajzi vagy kulturális hátterüktől.

   Az ösztöndíj részleteiről az egyetem honlapján tájékozódhat.

   Helyszínek

   • Barcelona

    Llucanes,41, 08022, Barcelona

    Programok

    Kérdések