Keystone logo
King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

Bevezetés

A név, a King's College of Holland (KCN) egy kis oktatási intézmény, amelynek célja a keresztény teológia, valamint a korszerű üzleti oktatás biztosítása oktatás és kutatás révén. A KCN stratégiai szándéka az, hogy a keresztény teológiában mélyreható ismeretekkel nevelje és készítse el hallgatóit. Ezenkívül a modern üzleti elméleteket és azok gyakorlati alkalmazását is tanítja, amelyek alkalmasak a túlnyomó üzleti problémák megoldására és a vállalkozások napi szintű üzleti kihívásainak leküzdésére.

Miért KCN?

Az oktatás bármilyen formában (formális vagy informális) kapja, az emberi fejlődés kulcsa. Következésképpen az oktatás elengedhetetlen az emberek általános fejlődéséhez. A Biblia kifejezetten kimondja a Hóseás 4: 6 -ban, hogy népem ismeretlenség miatt pusztul el. Más szóval, tudás nélkül az emberi fejlődés korlátozott. Mindazonáltal sok ember álma, akik az önfejlesztés érdekében tudást akarnak és kívánnak megszerezni, a legtöbb esetben nem valósultak meg, mivel a formális oktatás óriási anyagi költségekkel jár. Annak érdekében, hogy enyhítse azokat a hatalmas pénzügyi problémákat, amelyek albatrosszá válnak a hallgatók számára tanulmányaik befejezése után, a KCN úgy döntött, hogy tanulmányi programokat kínál távoktatás, online tanulás és osztálytermi környezetben. Így a KCN hagyományos és nem hagyományos módszereket is alkalmaz a tudás átadására, elsősorban a számítógépes technológia segítségével és támogatásával.

A KCN azon a nézeten van, hogy ezeknek a különböző oktatási módszereknek a kombinációja biztosítja és lehetővé teszi a rugalmasságot, és minimalizálja azt a nyomást, amellyel sok diák találkozik egy kiválasztott tanulmányi terület megvalósítása során. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan szívesebben dolgoznak teljes munkaidőben, és részmunkaidős tanulmányi programokat folytatnak, és ezt preferálják a KCN. Ezért a KCN -nél elkötelezettek vagyunk a rugalmas és dinamikus környezetben folyó oktatás mellett. A KCN vonzza a diákokat a világ minden országából és népeket az élet minden területéről. Munkatársainkat és oktatóinkat az USA neves szemináriumai és teológiai főiskolái képezik. A KCN oktatói minőségi teológiai oktatáson kívül jelentős részük gyakorlati tapasztalatokat szerzett lelkipásztorként és egyházi vezetőként.

Az Üzleti Tanszék oktatói magas színvonalú oktatókból állnak, amelyeket szintén Európa neves egyetemein szereztek, és ugyanúgy több éves tanári készségeket és tapasztalatokat szereztek néhány ilyen egyetemen.

Brooke Cagle / Unsplash

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpg

Tagság és tagság

A KCN tagja a Nemzetközi Keresztény Iskolák Szövetségének (ACSI) és az European Distance and E-learning Network (EDEN) -nek, a Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada leányvállalata, valamint a British Academy of Management (BAM) tagja. .

A Holland Királyi Főiskola (KCN), mint név, egy oktatási intézmény, amelynek célja a keresztény teológia, valamint a korszerű üzleti oktatás biztosítása oktatás és kutatás révén. A KCN stratégiai szándéka az, hogy a keresztény teológiában mélyreható ismeretekkel nevelje és készítse el hallgatóit. Ezenkívül a modern üzleti elméleteket és azok gyakorlati alkalmazását is tanítja, amelyek alkalmasak a túlnyomó üzleti problémák megoldására és a vállalkozások napi szintű üzleti kihívásainak leküzdésére.

A KCN látásnyilatkozata

Magas színvonalú keresztény teológiai oktatás biztosítása, amely elérhető minden olyan korú ember számára, aki mély és bensőséges ismereteket szeretne szerezni a keresztény teológiáról.

A teológia szerint a KCN a következő alapvető értékekkel rendelkezik:

 1. Megfelelő teológiai ismeretekkel és bibliai értelmezésekkel képezni és felkészíteni a keresztényeket az egyházukban való vezetésre.
 2. Bátorítani a keresztényeket, hogy szerezzenek készségeket az egyházi igazgatásban
 3. Felhatalmazni az egyház vezetőit és a keresztényeket általában arra, hogy a megszerzett tudás révén az evangelizáció motorjai legyenek.
 4. Üzleti szempontból a KCN olyan üzleti vezetőket képez ki és készít fel, akik alkalmasak lennének az üzleti lehetőségek felismerésére, amelyek kiaknázására, valamint ellenőrzésük alá vonnák a kiszámíthatatlan üzleti környezetben előforduló kihívásokat.

Az üzleti oktatást illetően a KCN a következő alapvető értékeket helyezi előtérbe:

 1. A KCN arra törekszik, hogy maximalizálja az egyéni üzleti készségek és az okoskodás fejlesztését kis létszámú osztályok révén, amelyek elősegítik a gazdag és bensőséges tanári-hallgatói kapcsolatot
 2. A KCN értékeli és ápolja a tanulás holisztikus megközelítését, ahol mind az elméletet, mind a gyakorlatot erőteljesen folytatják, és ezáltal előmozdítják a tevékenységet és az ösztöndíjakat, amelyek elengedhetetlen eszközök a holnapi üzleti vezetők üzleti környezetben történő hatékony fejlesztéséhez és pozicionálásához
 3. Hozzáférhető és megfizethető üzleti oktatás biztosítása minden népnek, kultúrának, kornak, nemnek, valamint a különböző társadalmi-gazdasági háttereknek. A tisztelet, a tolerancia és az elfogadás mindenki számára kulcsfontosságú értékek, amelyek elősegítik a tanulást.

A KCN küldetésnyilatkozata

A KCN egy globális fókuszú helyi felsőoktatási intézmény, amely magas színvonalú tanulási tevékenységeket biztosít, amelyek végső soron formálják és előkészítik a tanulókat a jövőbeli vezetésre a választott tanulmányi területen. Fedezze fel és fejlessze tehetségét és készségeit az oktatáson keresztül és az emberiség szolgálatában.

Üzleti Kar

A rugalmasság bevezetése a KCN oktatási programjaiba elősegíti a tudományos mélységet, és fokozza az értelmi tágosságot is, amely végül megfelelő tudást biztosít az egyén számára. A KCN tanúsítványokat a kurzus jellegétől és tartalmától függően rövid, 2 hét és 6 hónap közötti időszakban lehet elvégezni. A diplomaprogramok időtartama általában 9 hónap és 1 év (kb. 2 félév). Az alapképzési programok akár 3 évig is eltarthatnak. Ritka esetekben a diákok 4 év alatt fejezhetik be programjaikat.

A KCN a következő programokat kínálja az üzleti életben

 • Tanúsítvány közösségi média
 • Diploma Marketing
 • BS menedzsment
 • BS üzleti adminisztráció
 • BS számvitel
 • BS Finance
 • BA Nemzetközi Kapcsolatok
 • BA Media Communications

ACCA -fiókok szakmai képesítése

ACCA könyvelői tanfolyamokat kínálunk. Az ACCA könyvelői képesítés megszerzése globális könyvelővé teszi Önt. Jelenleg az ACCA -nak 503 000 diákja van a világ 179 országában. Más szóval, az ACCA a világ legszélesebb körben elismert és leghitelesebb professzionális könyvelési programja.

Az ACCA számviteli tanfolyamok folytatásához szükséges alapképesítések;

 1. Azok, akik nem rendelkeznek tapasztalattal és a szükséges képesítésekkel, elkezdhetik az alapozó tanfolyamokat (Ezt részletesen ismertetjük, amikor kapcsolatba lép az adminisztrációval)
 2. Azok, akik 3 GCE -vel és 2 A szinttel rendelkeznek, 5 külön tantárgyból, beleértve a matematikát és az angolt vagy ezek megfelelőjét. Ezenkívül 3 év munkatapasztalatra van szükség 13 vizsgálat elvégzéséhez (ha nincsenek kivételek), amelyek elvégzése akár 3 vagy 4 évet is igénybe vehet.

Előnyök:

 1. Legyen az ACCA hallgatói tagja
 2. Rugalmasság a program tanulmányozásában
 3. A képesítés világszerte elismert
 4. Az ACCA UK mindig kész támogatást nyújtani, ha szükséges
 5. Csak a regisztrált vizsgákért kell fizetni

Az ACCA számviteli képesítéssel kapcsolatos további információkért lépjen kapcsolatba a KCN -vel.

Jelentkezéshez kattintson ide:

https://www.kbbcnet Netherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Helyszínek

 • The Hague

  Erasmusweg 8C, 2532 CP, , The Hague

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések