Keystone logo
Khawarizmi International College

Khawarizmi International College

Khawarizmi International College

Bevezetés

Az 1985 Khawarizmi International College (KIC) az Egyesült Arab Emírségek felsőoktatási intézménye, amelyet az Oktatási Minisztérium akkreditált. A TIT megalakulása óta számos lehetőséget biztosított a hallgatóknak, hogy továbbfejlesszék tanulmányaikat, és ajtókat nyissanak a sikeres jövő felé.

A TIT a gyakorlati alkalmazáson keresztül a tanításra összpontosít. A főiskola célja, hogy olyan végzős hallgatók legyenek, akik készek megfelelni a jelenlegi és jövőbeli kihívásoknak. Programjai elméleti és fogalmi ismereteket nyújtanak a hallgatóknak a saját területükön, miközben gyakorlati képességekkel és kompetenciákkal látják el őket, amelyekre szükségük lesz ahhoz, hogy kitűnjenek a választott pályájukon.

A TIT különféle módszereket kínál a programok megvalósítására, hogy megfeleljen az élet minden területéről érkező diákoknak. A kényelmes délelőtti foglalkozások mellett az esti és a hétvégi foglalkozások is ütemezetten készülnek, így a diákok megtalálhatják a számukra megfelelő tanulmányi időzítést. Ezzel a rugalmassággal a TIT hallgatók továbbra is alkalmazottak maradhatnak, miközben elvégzik az általuk választott programot, és szakmai és oktatási tapasztalatokat szereznek.

Valamennyi TIT tanterem modern tanulási lehetőségekkel van felszerelve, hogy fokozza hallgatóink oktatási tapasztalatait. A megfizethető ár és a kényelmes fizetési tervek minden jelentkező számára hozzáférhetőséget biztosítanak. A főiskola célja, hogy minél több hallgató számára biztosítson minőségi oktatást.

Látomás

Khawarizmi International College arra törekszik, hogy az Egyesült Arab Emírségekben és a régióban az alkalmazott, karrierközpontú programok vezető felsőoktatási intézménye legyen azáltal, hogy magas színvonalú, életet megváltoztató, az iparág aktuális tantervét és alkalmazott kutatásait kínálja hallgatóinak, diplomásoknak és munkaadóiknak.

Küldetés

Khawarizmi International College , egy társadalomtudatos szervezet, elkötelezett amellett, hogy az Egyesült Arab Emírségeknek és a régiónak magasan foglalkoztatható diplomásokat nyújtson, amelyek elkötelezett, alkalmazott oktatási tapasztalatokkal rendelkeznek az ipar, a közösség és az Abu Dhabi 2030 stratégiai elképzeléseinek kielégítésére.

Alapértékei

Tolerancia

Tisztelet az emberiség sokszínűségének

professzionalizmus

Feddhetetlenség, etikusság és magas színvonal

Csapatmunka

Bizalom, együttműködés és kollegialitás

Ügyfélközpontúság

Öröm az ügyfeleknek minden nap

Kiválóság

Elkötelezettség a minőség iránt minden tevékenységünkben

Campus jellemzői

Akkreditált oktatási programok

Minden akadémiai programunkat az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma akkreditálta. 2011-ben tantervünk több alap- és egyetemi képzéssel bővült.

Ösztöndíj programok

A KIC-ben tanulóink közül sokan kapnak különféle ösztöndíjakat és kedvezményeket a kormánytól, magánszervezetektől, helyi cégektől és külföldi nagykövetségektől.

Megfizethető tandíjak

A TIK arra törekszik, hogy megfizethető oktatást kínáljon. Hiszünk abban, hogy a minőségi oktatásnak minden jelölt számára elérhetőnek kell lennie elfogadható áron, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyetlen diák sem maradjon le az oktatásról.

Tanulói tevékenységek

A KIC büszke arra, hogy a hallgatói tevékenységek széles skáláját kínálja. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy diákjaink között kialakuljon a közösség érzése. Célunk, hogy campusunkat a közösségi interakciók és a vonzó tevékenységek központjává tegyük.

Barátságos tanulási környezet

A TIK egy barátságos és interaktív tanulási környezettel rendelkezik, amely segít minden hallgatónak jó minőségű oktatást elérni a választott tanulmányi területen. Célunk, hogy a végzett hallgatóinkat olyan erős elvekbe neveljük, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy vezető szerepet töltsenek be és kitűnjenek karrierjükben. A TIT-nél az innovációt és az előrelátó gondolkodást ösztönzik. Hiszünk az átláthatóságban és a méltányosságban, és igyekszünk olyan környezetet kialakítani, ahol diákjaink kényelmesen kommunikálhatnak az oktatókkal és a személyzettel.

Munkaközvetítési Segítség

A TIK állásközvetítési segítséget kínál a hallgatóknak a diploma megszerzése után. Kijelölt karrierirodával és munkatársainkkal segítjük a hallgatókat a megfelelő állás megtalálásában. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a megfelelő tanulókat a készségeiknek, hátterüknek és érdeklődési körüknek megfelelő munkakörrel találjuk meg.

Öregdiák kapcsolatok

A TIC értékes hálózatot épít ki és tart fenn tapasztalt öregdiákokból, amelyek szakmai kapcsolatot tartanak fenn a Főiskolával. Ez a friss diplomások számára kapcsolatokat kínál, amelyekkel hálózatba léphetnek. A KIC egyik célja, hogy olyan közösséget hozzon létre, amely olyan társadalmi felelősségtudattal rendelkező emberekből áll, akik vezető szerepet tölthetnek be közösségeikben.

Interaktív és alkalmazott tanulás

Tanterveink interaktívak és gyakorlatiasak a jelenlegi és jövőbeli munkaerőpiacra reagáló programok kidolgozásához. Olyan készségeket építünk be, amelyekre a tanulóknak szükségük lesz, és amelyeket alkalmazni fognak, amikor elkezdik és folytatják a munkát. Ez biztosítja végzőseink zökkenőmentes átállását a munkahelyre a diploma megszerzése után.

Rugalmas menetrendek

Rugalmas időbeosztást biztosítunk hétköznapi és hétvégi foglalkozások biztosításával. Nagyra értékeljük, hogy diákjainknak az osztálytermen kívül is vannak felelősségeik és kötelezettségeik, és reméljük, hogy a rugalmasság felkínálása támogatni fogja sikeres részvételüket programjaikkal.

  Helyszínek

  • Abu Dhabi

   Al Shahama - Abu Dhabi Road, , Abu Dhabi

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések