Keystone logo
Keystone College Online

Keystone College Online

Keystone College Online

Bevezetés

Kiegyensúlyozó igényeinek a karrier és a család is kihívást jelent. Nál nél Keystone College Úgy gondoljuk, a nevelési célok segítségével lehet elérni a keverék a virtuális osztályteremben, és a hagyományos tantermi, a vevő osztályok révén bármelyik nap, este, vagy hétvégén formátumokat során a hagyományos 15 hetes félév.

Online tanulás, néha nevezik e-learning, egy formája a távoktatás. Online tanfolyamok szállítják az interneten keresztül is elérhető bármely számítógépről a webböngésző. Bármikor, bárhol, akkor jelentkezzen be a virtuális tanterem befejezni egy feladatot, beszélgetni egy osztálytársa, vagy kérdezze meg tanár egy kérdést.

Online tanfolyamok lehet

Aszinkron - szállított az Ön kényelmét bármikor és bárhol Szinkron - van online egy meghatározott időpontban

Mit várhat

Online tanfolyamok ideális az Ön számára az a munkarend, vagy a családi kötelezettségek nem teszi lehetővé, hogy részt osztályok az egyetemen.

Ön részt vesz osztályok a kényelmes otthon Ön várhatóan határidők be megbízásokat, amelyek tartalmazhatnak esszék, vetélkedők, vizsgák, a kutatás, és csoportos projektek. Ön várható, hogy részt vegyenek az on-line viták és tevékenységek. Meg kell az önfegyelem és a motiváció, hogy egy online tanulás.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • La Plume

    Keystone College, PO Box 50, One College Green

    Kérdések