Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Bevezetés

Keuka Főiskola ben alakult 1890-ben, és található a parton Keuka Lake, New York állam Finger Lakes régióban. Keuka Főiskola saját, graduális és posztgraduális, lakossági főiskolai kínál alapképzési és mesterképzési szakok az egyetemen, és keresztül gyorsított Tanulmányok felnőtteknek Program és nemzetközi programok Kínában és Vietnamban.

Függetlenül attól, hogy diploma vagy helyét, Keuka Főiskolát végzettek büszkélkedhet jelentős, valós tapasztalat, hogy lenyűgözi a munkaadók és a doktori iskolák.

És ez azért van, mert a tapasztalati tanulás már régóta sarokköve a Keuka Főiskola tapasztalat. Számos nagy tekintélyű, nemzeti forrásokból dicsérték a Keuka Főiskola tapasztalat, beleértve a nyomtatott sajtóban (US News & World Report, a The New York Times, Washington Monthly), oktatási alapítványok (Carnegie Alapítvány Fejlődéséért Tanítási), és még a Fehér Ház (elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll).

Középpontjában a Keuka Főiskola elkötelezettségét tapasztalati tanulás Field időszak szükséges gyakornoki programot otthonunkban campus egyetemi hallgatók. Minden évben, ezek megszerzése 140 óra gyakorlati tapasztalatokat, gyakorlati megvalósítása, mit tanult az osztályteremben. A diákok választhatnak, hogy folytassa a nemzetközi Field időszakok az Akadémia partner egyetemek, vagy a saját.

Keuka Főiskola kínál 34 alapképzési szakok a honi egyetemen, sok speciális koncentrációban; 27 kiskorúak; és saját tervezésű szakon. Keuka Főiskola is kínál a hét mester szakok és előre szakmai programok a fogászatban, jogi, orvosi, állatorvosi, optometria, gyógyszertár, és fizikoterápia.

Közösségi szolgáltatás már szerves részét képezi a Keuka Főiskola tapasztalat alapítása óta, és ma minden a 40-plus klubok a hazai campus végzéséhez szükséges legalább egy közhasznú projekt minden félévben. Keuka Főiskola kínál 17 egyetemközi sport és a különböző intramuralis sportág honi egyetemen.

Keresztül Gyorsított vizsgálatok a felnőtt Program (ASAP), a College kínál főiskolai diplomát befejezését programok szervezeti irányítás, a büntető igazságszolgáltatási rendszerek, a szociális munka és az ápolási, valamint a mester fokozatot menedzsment, a büntető igazságszolgáltatás és az ápolási olyan helyeken körül New York államban. A testület azt is kiterjeszti oktatási lehetőségek az interneten keresztül Wertman Hivatal Távoktatási.

Keuka Főiskola szintén fontos nevelési szerepet tölt be a csendes-óceáni, az 2680 kínai folytató hallgatók Keuka Főiskola fok négy partner egyetemek, az egyik legnagyobb beiratkozások minden amerikai főiskola működik az országban. Egy másik 505 vietnami diák ugyanúgy cselekszünk két egyetemen Vietnamban. Több mint 110 nemzetközi diák tanul a hazai egyetemen.

Értékeink

• Integritását. Abban Keuka Főiskola, viselkedik etikusan és tisztességesen azt jelenti, hogy becsületes, ígéretek betartása, és tiszteletben tartja a tulajdon és a mások érdekeinek. A személyes és a szakmai integritás irányítja a tevékenységét a főiskolai közösség támogatja a karakter fejlődése, wellness, és a spiritualitás diákjaink, és tesz minket egy civil társadalom. Keuka Főiskola alakul integritás és az etikus magatartás annak hallgatók számára a tanterv és következetes modellezése őszinte és egyenes viselkedés az oktatók, alkalmazottak, adminisztráció, és az öregdiákok.

• Tudományos kiválóság. Abban Keuka Főiskola, a tudományos kiválóság központi szerepet játszik a főiskola oktatási küldetésének, és a magas elvárások vannak beállítva diákok és a tanárok számára egyaránt. Értékeljük szellemi teljesítmény és az ösztöndíj, foglalkoztat innovatív és vonzó oktatási gyakorlatok fejlesztése az egész ember, és hangsúlyozzák a termesztés kritikus gondolkodás készségek és a tanulás szeretete. Tudományos kiválóság nem pusztán funkciója a szellemi képességeit a főiskola hallgatói, hanem nagymértékben függ a minőség és a szigor a tanítási / tanulási folyamat.

• Diákközpontúságot. Abban Keuka Főiskola, adunk egy holisztikus tanulási tapasztalat elősegítése szellemi és személyes növekedés minden diák. Diákok, tanárok, az alkalmazottak, és öregdiákok részt oly módon, hogy összeköti a tanulási folyamat a világ túl a főiskolán. Keresztül tudományos programok, együttműködési partnerségek és a tapasztalati tanulás tapasztalatait, Keuka Főiskola hallgatói bővítsék készségek és perspektívák a karrier, a személyes felelősség, wellness, valamint az állampolgári részvétel.

• Sokféleség. Abban Keuka Főiskola, elismerjük, tisztelet, és ünnepeljük a különbségeket. A közösség áll, sok identitásokat, amelyek mindegyike rendelkezik egy értékes szempontból. Támogatjuk a befogadó környezetet, amelyben szándékosan munka felé megértést, tiszteletben tartva, és örülnek a sokszínűség. Ennek során azt túllépve tolerancia megértés és a kölcsönös tisztelet.

• Globális perspektíva. Abban Keuka Főiskola, amelyek a globális perspektíva azt jelenti, hogy nyitott, ha dolgozik, az emberek a különböző földrajzi származás és a kulturális örökség - tanulva őket, és ők tőlünk. Annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a világ a 21. században, amelyek lehetőséget biztosítanak nekik, hogy tanuljanak, és kölcsönhatásba más kultúrák, népek, és perspektívák. Diák szembe kerül sok szempontból - az osztályteremben keresztül a hazai és nemzetközi tudományos programok és tantervek, és az osztálytermen kívül több lehetőséget, hogy befolyásolja az emberek a különböző háttérrel és tapasztalatokkal.

• Gondoskodás. Abban Keuka Főiskola, vagyunk amellett, hogy megőrizze és építsük örökölt a jövő nemzedékek és a iránt érzett felelősség és elkötelezettség a főiskolán. Aktív gondoskodás etikai és intézményi felelősség, amely megtestesíti óvatos, körültekintő felhasználása és kezelése a források, beleértve a népünk, részesedés, a természeti erőforrások, valamint tárgyi eszközök. A testület és annak összetevői erkölcsi és anyagi elengedhetetlen, hogy használja a sok és változatos források oly módon, hogy eredményes, hatékony, és fenntartható.

• Polgárság. Abban Keuka Főiskola, úgy véljük állampolgárságot tartalmazza szempontjait vezetés, szolgáltatás, és a társadalmi felelősségvállalás. Minden tagja a Keuka Főiskola közösség arra törekszünk, hogy jó vezetők és példamutató polgárok. Hatékony vezetői és polgárai mutatnak közös vonásokat, a bölcsesség, elszántság, látás, érzelmi intelligencia, az empátia és a társadalmi felelősségvállalás. Aktívan modellezni ezeket a tulajdonságokat és mentora fejlődésüket, ezzel is jelezve, és ösztönzi példamutató állampolgárság - helyi, nemzeti és globális szinten.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Kérdések