Keystone logo
Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Bevezetés

A Művészeti Főiskola a tanulmányi és szakmai gyakorlat élénk színtere, amely magában foglalja a képző-, előadó- és formatervező művészetet. Koncerttermeink, színházaink és galériáink a hallgatók és oktatók kreatív együttműködését az egyetemi kulturális élet mainstreamjébe hozzák. Létesítményeinkben az integrált tanulási tapasztalatok és a kutatások ötvözik a szakmai gyakorlatot és az akadémiai vizsgálatokat. A szakmai gyakorlatok és az egyetemen kívüli egyéb tapasztalatok fokozzák a pályára lépést.

Ezek a változatos tantervi források dinamikus tanárok és tudósok vezetésével mintegy 2600 hallgató szakot szolgálnak négy művészeti, divattervezési és kereskedelem, zene, színház és tánc iskolánkban. Kilenc diplomaválasztási lehetőség több mint 50 egyéni programkoncentrációt kínál az érettségin keresztül doktori szinten. Az egyetem minden hallgatóját olyan kurzusok szolgálják ki, amelyek megfelelnek a Kent alaptanfolyam követelményeinek, a különféle kiskorúak más programokban, valamint az egyének választható érdekeinek. Évente több mint 100 000 ember vesz részt a főiskola koncertjein, színdarabjain és kiállításain.

Hallgatóink és oktatóink kulturális sokszínűsége, az iskoláink által fenntartott szakmai együttműködések és az átfogó oktatási és kutatási egyetem élénkítő környezete meghívja Önt, hogy csatlakozzon több mint 15 000 öregdiákunkhoz, akik a Művészeti Főiskolát választották. Bízunk benne, hogy bevonhatjuk Önt ebbe a dinamikus élménybe.

John R. Crawford-Spinelli, szerk. Dékán

STRATÉGIAI ÚTMUTATÓ 2019-2024

1. A hallgatók karrier-előkészítésének javítása (1. egyetemi prioritás - Első hallgató)

2. A tanterv innovációja (1. egyetemi prioritás - első hallgatói és 2. prioritás - megkülönböztető kenti állam)

3. A Művészeti Főiskola tanulási környezetének javítása az éghajlati tanulmányok visszajelzései alapján (5. egyetemi prioritás - Szervezeti irányítás)

4. Növelje a hallgatói ösztöndíjakat (1. egyetemi prioritás - Első hallgató)

5. A marketing erőfeszítéseinek fokozása az egyetemi hallgatók és a hallgatók toborzásához (2. egyetemi prioritás - Kent megkülönböztető állam és prioritás)

4 - regionális hatás)

6. Vegyen részt fokozottabb közösségi elkötelezettségben (4. egyetemi prioritás - regionális hatás)

7. A nemzeti rangsor és a nemzetközi elismertség növelése (3. egyetemi prioritás - globális versenyképesség)

8. A kutatási / kreatív tevékenység profiljának növelése és következetes nyomon követése (2. egyetemi prioritás - Kent megkülönböztető állam és 3. prioritás - globális versenyképesség)

9. Szándékos és stratégiai főiskolai finanszírozású interdiszciplináris kari kinevezések létrehozása (2. egyetemi prioritás - Kent megkülönböztető állam és 3. prioritás - globális versenyképesség)

10. Fokozza az öregdiákok bevonási kezdeményezéseit (4. egyetemi prioritás - regionális hatás és 5. prioritás - szervezeti irányítás)

Helyszínek

 • Kent

  East Summit Street,800, 44240, Kent

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések