Keystone logo
Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Bevezetés

AZ AERONAUTIKA ÉS A MŰSZAKI TANÁCSADÁSRÓL

A Repülési és Műszaki Főiskola (CAE) a Kent Állami Egyetem tizenegy kollégiuma, körülbelül 1000 diák és közel kétszámjegyű növekedés az utóbbi években. Az egyik leggyorsabban növekvő egyetemeként az egyetem erős támogatást nyújtott a programjainak bővítéséhez. A Kent állam egy új, 55 000 négyzetméteres épületet épített ki a kollégium számára. A Légiforgalmi és Technológiai Épület (ATB) a 1400-as Lefton Esplanade-n található.

A kollégium története

A Kent technológiai programjai már 1913-ban kezdődtek, amikor a helyet a "kézi képzés" területén helyezték el a Kent State Normal School tanárainak előkészítésének szerves részeként. 1995-ben a Független Technikai Iskola integrált nyolc egyetemi egyetemi egységként jött létre. A Független Technológiai Főiskola három egyetemi egységből állt, nevezetesen: Repüléstechnikai Osztály, Alkalmazott Üzlet és Technológia Osztálya és Alkalmazott Tudomány és Technológia Osztálya. 2006-ban a Műszaki Főiskola elnyerte a Főiskolai státuszt, és a College of Technology lett. 2011-ben a regionális kollégiumokhoz kapcsolódó összes technológiai programot elválasztották a Kent Campustól, és az újonnan alakult Regionális Főiskola részévé vált. 2012 júliusában a Technológiai Főiskola nevét az Alkalmazott Műszaki Főiskolára, a Fenntarthatóságra és a Technológiára cserélték, hogy tükrözze az Akadémia változó küldetését az új alkalmazott mérnöki és fenntarthatósági programok kidolgozása felé. 2017 júliusában a "Repüléstechnika és Gépészet Főiskola" nevet választották.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Küldetésnyilatkozat

Az aeronautika, a mérnöki és a technológia egyedülálló szinergiájának átfogalmazása, a regionális, nemzeti és globális közösség pályájának pozitív változása révén: Dinamikus oktatási tapasztalat biztosítása, amely elősegíti a tapasztalati tanulást; Innovatív kutatások, amelyek az eszméket valósággá alakítják; és előremutató szakemberek készítése a határok leküzdésére és az élet javítására.

Statisztika

A College of Aeronautics and Engineering (CAE) a Kent State University tizenegy főiskolájának egyike, körülbelül 1000 hallgatóval, és közel kétszámjegyű növekedéssel az elmúlt években. Az egyik leggyorsabban növekvő főiskolájaként az egyetem határozottan támogatja programjainak bővítését. A Kent állam egy új, 55 000 négyzetméteres épületet épített a főiskola számára. Az Aeronautics and Technology Building (ATB) a 1400 Lefton Esplanade címen található.

    Helyszínek

    • Kent

      Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade, 44242, Kent

    Kérdések