Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Bevezetés

Tapasztalja meg a Wildcat útját

A Kansas State University Polytechnic Campus-ban a hit a cselekvés felé fordul. Ha az elméletnél és az osztálytermi tanulásnál mélyebben ássz, képesek vagy képes, előre gondolkodó vezetők készen állnak a globális problémák megoldására. Te is megtanulsz csinálni, legyen szó gyakorlati projektekről, kutatásokról, szakmai gyakorlatokról vagy versenyekről.

A kar tagjai többek, mint a falon levő oklevelek; szakemberek a szántóföldön, és szenvedélyesen fordítják tudásukat a következő generációra. A Kansas State Polytechnic oktatást kínál, de még inkább egy tapasztalat. A Kansas State Politechnikában nem csak abban hisznek, hogy a világot a légiközlekedés, a mérnöki tervezés, a technológia és a szolgáltatás révén jobb helyre állítjuk - valójában ezt tesszük.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

A mûhelymûvészet felé való elmozdulásunk megerõsíti azt az ígéretünket, hogy egy kis egyetemi hangulatot biztosítunk az elméletre, az élvonalbeli kutatásra és az ipari alkalmazásra épülõ professzionális tanulási környezetre. Diákként a fogalmakat és elméleteket életre kelti az aktív tantermi tanulás és a projektalapú munka kombinálásával. A Kansas State Polytechnic egy kis egyetemi hangulatot biztosít az elméleti, kutatási és ipari alkalmazásokon alapuló professzionális tanulási környezetben az osztályteremben.

110081_Undergrad_General6.jpg

Családi értékek

A K-Staterek magukat családnak tartják, és ez a hit olyan különböző beavatkozásokon tükröződik, mint tagjai. A kutatók megoldásokat találnak olyan problémákra, amelyek meg tudják menteni az életet a világon félúton, és a diákok szombat reggel együtt közösen szolgálnak együtt. A Wildcat-rajongók ezrei csomagolják a stadionainkat, amelyek együtt hangosan kiabálnak, és vezetésünk olyan módon vezet minket, amely megfelel a földtudományi egyetem kötelezettségeinek.

Valójában ezek a kötelezettségek tekinthetők a családi értékeinknek, és a sok módja, hogy elérjük őket, a Wildcat út. Meghívjuk Önt, hogy jöjjön el az útra, mert mindig van még egy hely a K-State családban.

Ki vagyunk és mit kínálunk:

A Kansas State University egy 1863-ban alapított kutatási és földtámogatási intézmény. Az Egyesült Államok legmagasabb 75 állami egyetemének középpontjában a K-State 2025-ig a Top 50 állami kutatóintézetévé válik!

A diákok választhatnak 15 egyetemi programok és a szakmai mester a technológia, így az egyetem egy hasonlóan változatos közösség a hagyományos és a nem tradicionális diákok. A Kansas State Polytechnic büszke arra, hogy a Kansas State University rendszerében négy egyetem egyikének tagja.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Helyszínek

  • Salina

    Salina, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések