Keystone logo
Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences

Bevezetés

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) egy proaktív, valóban nemzetközi egyetem Közép-Finnországban, amely regionális és országos szinten is nagyon jó hírnévvel rendelkezik. Egy élénk nemzetközi tanulási és fejlesztési közösség vagyunk, amely körülbelül 3000 diákból és 230 szakértőből áll, és saját, kompakt campusunk területén tevékenykedünk, amely Kajaani lenyűgöző természeti környezetében található. A munkaközösség által széles körben elismert diplomák választékát kínáljuk, beleértve az angol nyelvű alap- és mesterképzéseket. Ha szeretné kihasználni a híres finn oktatás előnyeit, választhat a nemzetközi üzlet, az esport üzlet, a sport és szabadidő menedzsment vagy a turizmus és vendéglátás menedzsment szakán a KAMK címen.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/15/152202_152031_Campus_area1a.jpg " alt=" 152202_152031_Campus_area1a.jpg " data-json=" {"author":"© ","author_url":",","forrás": ""}" />

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium szorosan felügyeli a finn felsőoktatás minőségét. KAMK nagy sikereket ért el Finnországban a minisztérium kimeneti barométerei terén. Különösen a tanítás és a tanácsadás minőségét tartják Finnországban évek óta a legjobbnak. 2018-ban elnyertük Finnország legjobb alkalmazott tudományok egyetemének díját, és a hallgatói visszajelzések alapján hallgatóink elégedettsége Finnországban a legmagasabb (2019).

Oktatóink minden hallgatóhoz egyénként közelítenek, segítve őket személyes szakterületeik azonosításában és fejlesztésében. A tanulmányok középpontjában az oktatás és a valós munkavégzés gyakorlati integrációja áll, valamint az új szakemberek képzése a jelenlegi munkaerő-piaci igényekre reagálva.

Campusunk létesítményei olyan modern technológiákat tartalmaznak, mint az adatközpontok, a játéktervezés, a 3D nyomtatás és a robotikai laborok. Van egy élvonalbeli intelligens edzőtermünk is, amely játéktechnológiákat használ digitális környezetben, hogy szórakoztató és hatékony fizikai edzést biztosítson. Valamennyi létesítményünk egyetlen campus területén, a városközpont közelében található, egymástól rövid sétára. Az egyetemen rendezett, modern apartmanokban diákszállások állnak rendelkezésre, a hallgatók pedig a kimagasló természeti környezetben élvezhetik a szabadidős és sporttevékenységek széles skáláját.

Helyszínek

  • Kajaani

    Kajaani University of Applied Sciences P.O. Box 52

Kérdések