Keystone logo
© Carrianna Field
Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Bevezetés

Divatiskola és Haute Couture Bilbaóban

Szakterülete a divat, a textiltervezés és a Haute Couture.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Tanulja meg saját ruhák készítését és mindent, amit tudni akar a haute couture világáról a Javier Barroeta iskolával.

A Haute Couture világában több mint 40 éve Javier Barroeta észlelte a fiatal tervezők számára a gyakorlati képzés hiányát, és 2015-ben megnyitja Haute Couture Iskolája, a baszkföld úttörőjének ajtaját.

Annak érdekében, hogy folytonosságot biztosítsanak örökségük iránt, szenvedélyesen viselkedjenek a divat és a világ minden tájáról származó fiatal tervezők iránt, minden egyes tanfolyamon megtanulják egyedi technikáikat kreatív irányításuk alatt, hogy kiterjedt képzési kínálattal szakosodjanak a Haute Couture világában.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

Miért edzjen a divatiparban a Javier Barroeta iskolával?

 • A GDP több mint 2,5% -a: ágazat folyamatosan növekszik
 • Több mint 19 000 vállalat: stratégiai ágazat Spanyolországban a divatiparban
 • Szakmai gyakorlatok a legrangosabb cégekben nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt
 • A Haute Couture Spanyolország egyik hivatkozásának és a legfontosabb divatmárkáknak dolgozó professzorok nemzetközi elismerése

Iskolai értékek

 • 100% gyakorlati képzés
 • Modellezés a Couture manekenén
 • Kis csoportok
 • Egyéni képzés
 • A Haute Couture és Design ágazat szakemberei
 • Ismerje meg az iskola történelmét és módszertanát
 • 100% kézzel készített varrás, egyedi képzés.

Együttműködőink

Megállapodások fontos társaságokkal a gyakorlatok végrehajtására.

121819_collaboration.png

A Haute Couture Iskola története

Javier Barroeta Lemoában (Bizkaia, Baszkföld) született, ahol korai couturier hivatása arra késztette, hogy korának legjobb tanítványa, a haute couture mestere, Pedro Rodríguez legyen. A madridi csapata részeként Javier Barroeta négy év alatt megtanulja, hogy ő volt az első Spanyolországban, aki felvonulásokat tett a manökennel a kifutón. Nagyon érdekes couturier és nélkülözhetetlen darab a spanyol divat története megértéséhez. Ma Javier az általa készített örökség folytatója, fejleszti saját technikáját, tökéletesítve és gazdagítva e 40 év alatt couture mesterként szerzett tapasztalataival.

1989-ben megalapította a mai haute couture házát Bilbaóban. Műhelyében készíti, bemutatja kollekcióit és kényezteti ügyfeleit. Az évek során kibővíti világegyetemét esküvői ruhák, keresztmama ruhák és vendég ruhák létrehozásával, amelyeket kizárólag egyenként terveztek. Ezután saját sorozatát hozza létre, melyben port-előkészítő, félig couture és magas bőrmegmunkálás található. Kiváló gyűjtemények különleges nők számára.

Javier Barroeta azt tapasztalja, hogy a fiatal tervezőknél nincs gyakorlati képzés, és 2015-ben kinyitja a Haute Couture Iskola, a baszkföld úttörőjének ajtaját. Annak érdekében, hogy folytonosságot biztosítsanak örökségük iránt, szenvedélyesen viselkedjenek a divat és a világ minden tájáról származó fiatal tervezők iránt, minden egyes tanfolyamon megtanulják egyedi technikáikat kreatív irányításuk alatt, hogy kiterjedt képzési kínálattal szakosodjanak a Haute Couture világában.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

filozófia

Ez az iskola egy kézműves munkán alapul, ahol a kézimunka és az új technológiák egyesítik a jövőbeli divattervezőket.

A Javier Barroeta Bilbao Iskola filozófiája, hogy a karrierje során megszerzett összes tudást átadja annak érdekében, hogy a fiatal tervezők elsajátítsák a szakmát, hogy képesek legyenek vezetni vagy részt venni nagy csapatokban vagy műhelyekben.

A hivatalos szó a kereskedelem kifejezésből származik, Javier Barroeta határozottan úgy véli, hogy a Haute Couture kereskedelmét át kell adni annak érdekében, hogy a minőség és a design továbbra is a jövő divattervezőinek fémjele legyen.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

módszertan

Javier Barroeta divatiskola és a Haute Couture műhelytanfolyamot javasol, ahol a varrás és a modellezés a manöken alapvető fontosságú.

A Javier Barroeta Bilbao Haute Couture Iskola három pillérre épül, tudva, hogy a jövőbeli kreatív képzéséhez is szükség van művészeti és tervezési képzésre:

 • Modellezés a próbabábuon
 • Kézzel készített varrás
 • Kreativitás és dizájn

Az összes tantárgy kiegészíti és csatlakozik egymáshoz, így a hallgató folyamatos képzésben részesül, és mindegyik szakaszban dinamikát tart.

célkitűzések

A Javier Barroeta Bilbao Haute Couture Iskolát azzal a céllal hozták létre, hogy 100% -ban gyakorlati képzést kínáljon, ahol a hallgatók megtanulják a divatvilágon belüli különféle tudományágak végrehajtásához szükséges technikákat.

121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Helyszínek

 • Bilbao

  Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain, 48008, Bilbao

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések