Keystone logo
© Domus Academy
Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Bevezetés

A Zeneakadémia Jam Akadémia az Lucca Ez egy élvonalbeli többcélú központ a tanítás a kortárs modern zene. -tól 2001 A mai napig a zeneiskola Jam Akadémia Felajánlotta, hogy több mint 5000 diák a lehetőséget, hogy felfedezzék, és fokozzák a zenei tehetsége. A képzés van osztva szintű képzés bázis és Felsőoktatási.

Az akadémia Jam kiadások elismert képesítések London Előadók vizsgabizottság és akkreditált Btec Pearson (Angol intézmény tudományos és szakmai képesítések) University of Bedfordshire, Trinity College (Vizsgák Board - British Certification Authority). -tól 2012 Jam Akadémia társult, MAD nevében Valerio Silvestro és Loredana Lubrano ideértve azt a tanítási módszerek beállítása MAD - Zene alkalmassági Fejlesztési. -tól 2015 Jam folyamatosan együttműködik "Association of European Cluster Zeneszerzők Lucca, amely 2009 óta készített számos klasszikus és modern zenei tevékenységek egész Európában. A diákok és a tanárok folyamatosan részt vesz a különböző projektek szervezésében hazánkban.

-tól november 2016 Jam Akadémia testvérvárosa Konzervatórium Daejin Egyetem - Szöul Korea. A megállapodás előírja, hogy a csere diákok között a két zenei akadémiák előmozdítása érdekében az oktatási és kulturális csere. Ez lehetőséget kínál arra, hogy tanulni, dolgozni, és él az intézmény testvér.

-tól december 2016 Az akadémia Jam Akadémia támogató valamennyi "Egyesület Zeneakadémia Lucca-Ben csatlakozott a "Nemzeti Hivatalához váltakozás School Job. „Egy másik kis lépés egyre csökkentse a szakadékot a világ az oktatás és a zeneipar. Márciustól 2017 a nagy nemzetközileg elismert gitáros, Ciro MannaRészévé válik, a Felsőoktatási Bachelor of Arts Academy Jam iskola kari kurzusok. Ciro Manna sor rendszeres időközönként az egyéni és csoportos órák megbeszélés szerint.

Helyszínek

  • Lucca

    Via di Tiglio, 1369/d San Filippo https://www.facebook.com/scuolajam Lucca, 55100, Lucca

Kérdések