Keystone logo
International Institute in Geneva - Undergraduate

International Institute in Geneva - Undergraduate

International Institute in Geneva - Undergraduate

Bevezetés

A genfi Nemzetközi Intézet egyedülálló tanulási környezetet biztosít, amely az elméleti és a gyakorlati tanulási tapasztalatokat egy valóban nemzetközi kontextusban ötvözi. A svájci IUG oktatás biztosítja a sikeres üzleti karrierhez szükséges alapvető készségeket. Ide tartozik a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, a kutatás, a kommunikáció és a menedzsment. Ezeket a készségeket az osztályon belüli gyakorlati csoportgyakorlatokon és megbeszéléseken, projekteken és feladatokon (beleértve a prezentációkat) és a nemzetközi szervezetekkel való közvetlen interakciókon keresztül fejlesztik a magán- és állami szektorban.

Az egyetem üzleti adminisztráció, nemzetközi kapcsolatok, valamint média és kommunikáció alapképzést kínál.

A programban olyan diákok vehetnek részt, akik sikeresen elvégezték a középiskolai tanulmányaikat. A tanfolyamokat reggel és délután tartják, kilenc trimeszterben (3 év). A kezdési időpontok szeptember, január és április.

Genfi Nemzetközi Intézet – Küldetésnyilatkozat

Jövőkép nyilatkozat:

Olyan nemzetközi szakemberek kifejlesztése, akik elkötelezettek a fenntartható társadalom szolgálatában

Küldetésnyilatkozat:A genfi International Institute egy non-profit felsőoktatási intézmény , amely minőségi oktatást nyújt a hallgatók üzleti és nemzetközi karrierje során elért sikeréhez.

Az egyetem elkötelezett a következőkre:

 • oktatást nyújt az üzleti élet, a kommunikáció, a nemzetközi kapcsolatok és a kereskedelem területén globális kitekintéssel.

 • elősegíti az akadémiai és gyakorlati programok egyensúlyát hatékony tanulási folyamatok, személyre szabott hallgatói szolgáltatások, valamint az oktatás és a kutatás iránt elkötelezett oktatói kar révén.

 • dinamikus tanulási környezetet kínálnak, elősegítik a sokszínűséget és reagálnak a nemzetközi közösség változó igényeire.

Statisztika

Hozzávetőlegesen 7:1 hallgató/oktató arányával a genfi Nemzetközi Intézet képes szoros együttműködést biztosítani az oktatókkal.

  Közelgő rendezvényeink

  Nyitott nap, cégbemutató és még sok más!

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Geneva

   International Institute in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois, 1215 , Geneva

  Kérdések