Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

Bevezetés

"Egyedülálló partnerség, egyedülálló lehetőség"

A legnagyobb együttműködés végül Kuala Lumpurban zajlik. A Malaya-Wales Nemzetközi Egyeteme ( IUMW ) a Malayai Egyetem és a Wales-i Egyetem közötti kölcsönös együttműködés.

IUMW Délkelet-Ázsia első egyeteme, amelyet az Egyesült Királyság felsőoktatási akadémiájának (HEA) tagjaként fogadnak el, amely a felsõoktatásban tanuló és elismert brit testület.

Mindkét egyetem kiemelkedő teljesítményére kihasználva, az IUMW a saját akadémikus zenekarával együtt számos egyetemi és posztgraduális képzést kínál mind a helyi, mind a nemzetközi hallgatók számára. Törekszünk arra, hogy egy átfogó kutatóorientált egyetem legyen, amelyet innovatív tanítási és tanulási, kutatási, szociális szolgáltatási és oktatási menedzsmentnek ismerünk.

Látomás

Elképzelésünk, hogy példaértékű és innovatív nemzetközi felsőoktatási intézmény legyen, amely híres diplomások számára, akik relevánsak a globális igények szempontjából, és értéket teremtenek az üzleti, kereskedelmi, tudományos és technológiai nyitott és együttműködő világ számára.

Küldetés

Küldetésünk középpontjában egy olyan nemzetközi felsőoktatási intézmény létrehozása és fenntartása volt, amelynek megkülönböztető márkája a világszínvonalú kiválóságot tükrözi a tanításban, a tanulásban, valamint a kutatásban és az innovációban. A diplomások a mi márka nagykövetek, akik lesznek a hajtóereje mind a helyi és globális piacterek.

Alapértékei

  • A mi jövőképünk és küldetésünk megvalósítása érdekében ezek az alapvető értékek vezetnek minket:
  • A fenntartható fejlődés mint tevékenységének központi szerveződése
  • Innovatív és vállalkozó
  • Fontos, hogy az élen maradjon
  • Őszinte és megbízható az érdekeltekkel való kapcsolatainkban
  • A minőség és a kiválóság átadása büszkeséggel
  • Mások tiszteletben tartása, hogy inspirálja őket, hogy mindent eljussanak

Helyszínek

  • Kuala Lumpur

    International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail , 50480 , Kuala Lumpur

Kérdések