Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Bevezetés

EAN Ez egy egyetem, amely célja, hogy alkotnak egy oktatási közösség, ahol elemezhetők megvitatása, tükrözik és tudást a menedzsment tudományok, különös tekintettel a kulturális és társadalmi jelentősége az oktatási folyamatok és szolgáltatások, amelyek át a közösség.

Feladata, hogy a szakemberek képzése a vállalkozók az illetékes vezető projektek változó és globális kontextusban, a rendszer alapja a szociális felelősség és a tudás, amely hozzájárul a társadalmi és gazdasági fejlődés megközelítés.

Ezek a cselekvési elveit:

Humanista képzést. A jelentősége a társadalmi kontextus az oktatási javaslatot. A többes részvétel az építési projekt a minőség, az innováció és az integráció. A válasz társadalom igényeinek és a piac.

Ők azok prioritási értékek:

szerelem rendelés tanú Senior szellem kitartás szolidaritás kiválóság

Az elképzelés az, hogy az intézmény vezetője a szakemberek képzésében vállalkozók, együttműködve a termelő szektor és újító ismeretek, amelyek a gazdasági és társadalmi fejlődés.

belépés

A versenyeken, hogy diktálja a Graduate Institute of Business School Argentína indul évente kétszer: Április és Augusztus. az Állásajánlatok korlátozott és ők nyújtják szigorú regisztrációs sorrend.

Times képzési formákat a kvóták alapján, és ebből kifolyólag a választási csökken olyan mértékben, hogy töltik.

Foglalható bejegyzés történhet akár egy évig kezdete előtt a karrier választott.

szükséges dokumentáció

fénymásolatok DNI 2 photos 4 szín x 4 Legalizált fénymásolatát bizonyítvány tanulmányok. Fizikai alkalmas.

Ha közel a helyszínen, akkor a megközelítés az intézmény és hitelesíti a dokumentumot bemutatott eredeti és fénymásolat a Student Services Center. Ha él a vidéken, akkor mail a fénymásolat legalizált közjegyző előtt.

További felvételi követelményeket

Egy interjú egy oktatási intézmény tanácsadója Részt vesznek a Day of Gólya a tudományos hatóságokkal a Carrera.

Labor web

Az egyik célja, hogy megkönnyítse a diákok IUEAN behelyezzük a szakmai világban. Ebből a célból, hogy van egy platform nevű webes Laboral bemutató új állásajánlatokat minden héten. A diákok is feltöltheti önéletrajzát, és e különböző keresések kezdve junior vezetői feladatokat látnak el. Másrészt, azok számára, akik az első lépéseket a munkaerőpiacon IUEAN van egy szakmai program, ahol a diákok megszerezzék az első eszközöket érdeklődési területét, és a végén, úgy értékeljük ki a cég annak érdekében, hogy vegyék figyelembe a fejlesztés a post.

Helyszínek

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Kérdések