Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Bevezetés

Nemzetközi oktatás már a norma, mint a világ egyre inkább egy globális falu. Mi a ISB szenvedélyesen kínáljuk a nemzetközi diákok egy kihívásokkal teli, tartalmas és releváns oktatási tapasztalat Dublin. Úgy mint FÜGGETLEN OLDALSÁV egy államilag elismert intézmény akkor biztos lehet benne, kiváló tudományos standardoknak.

A programok célja, hogy az Ön számára a tudás, készségek és kompetenciák, amelyek fokozzák a szakmai karrierjét. Arra törekszünk, hogy a kontextus és az anyagok, amelyek segítenek fejleszteni, mint az egyén egy multi-kulturális környezetben.

A diákok a USA és Európa jön össze minden szemesztert FÜGGETLEN OLDALSÁV megosztani ezt az élményt. A városközpont lehetőség biztosítása van a szívében egy nyüzsgő és kozmopolita város. Tapasztalt és magasan kvalifikált személyzet és oktatók ideges, hogy az idejét Írország lesz kifizetődő is lehet, és kihívást jelent.

ISB Dublin egy privát üzleti iskola, amely specializálódott félévet külföldön programot a nemzetközi diákoknak. Mi által akkreditált Minőség és Képesítési Írország (QQI - korábban HETAC). Mi jött létre 2009-ben, és jelenleg mintegy 135 diák szemeszterenként. Van egy részmunkaidős kar 17 előadó. Szorosan együttműködünk a partnerintézményekkel Franciaország, Németország, SPANYOLORSZÁG, Oroszország, Dánia, Ausztria, Portugália és Lettország.

Mi is a Dublin központja CEA (kulturális élmények Abroad), egy amerikai tanulmány külföldi szervezet székhelye Phoenix, Arizona. Az amerikai programok által akkreditált a University of New Haven, Connecticut. Mi is a tagja EAIE (European Association of Institutes of Education), Businet (a hálózat nemzetközi üzleti iskolák) és a fórum az oktatásról (amerikai székhelyű külföldi tanulmányi szervezet).

Helyszínek

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések