Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
INTO Oregon State University

INTO Oregon State University

INTO Oregon State University

Bevezetés

Az Oregon Állami Egyetemről

A több mint 100 egyetemi, posztgraduális és szakmai tanulmányi programmal a hallgatók folytathatják szenvedélyeiket, és diplomát szerezhetnek egy országosan elismert intézményben Oregon szívében. Az Oregon State University-n az Egyesült Államok első számú diákvárosának központjában fog tanulni (US World & News Report). Függetlenül attól, hogy jogot, üzleti életet, tudományt vagy más ambíciót tanul, valós vállalatokkal dolgozhat együtt, kölcsönhatásba léphet az iparág vezetőivel, és lehetősége nyílik arra, hogy hálózatot építsen a világ minden tájáról érkező hallgatókkal és alkalmazottakkal.

Minőségi oktatás Oregon központjában

Az akadémiai kiválóság hírében álló és a történelemben gyökerező kultúrájával az Oregon State University (OSU) izgalmas hely az egyetemi otthonnak. Az OSU-nál nincsenek határok. Az OSU minden programját úgy alakították ki, hogy a hallgatók a legjobb oktatást kapják karrierjük és szakmai céljaik elérésében. A tapasztalati tanulásra összpontosítva az OSU oktatói arra ösztönzik a hallgatókat, hogy csinálva tanuljanak. Szakterületükön elmerült tantestületünk jól kapcsolódik a városi lehetőségekhez. Még arra is számíthat, hogy részt vesz az iparága vezetőinek előadásain. Kis létszámú osztályok esetén előnyös lesz a személyes mentorálás, amely lehetővé teszi, hogy kiválóan teljesítsen tanulmányaiban és azon túl is.

Az OSU elhelyezkedése miatt a hallgatók több tapasztalati lehetőséghez, szakmai gyakorlatokhoz és önkéntes programokhoz is hozzáférhetnek. A College of Arts & Sciences és/vagy a Sawyer Business School fokozat megszerzésétől számított egy éven belül az egyetemisták 95%-a és a diplomások 97%-a dolgozik.

Kiváló egyetem, amelyet otthonnak nevezhetünk

Az osztályteremben az egyetemisták számára 13:1 a hallgató/oktató arány és a 22 fős átlagos osztálylétszám. Az egyetem környékén a hallgatók bekapcsolódhatnak a több mint 80 elérhető klubba és szervezetbe, vagy részt vehetnek az iskolai szellemi életben azáltal, hogy részt vesznek az egyetemi sporteseményeken. Az osztálytermen kívül az OSU diákjai közösségük szolgálatában is elkötelezettek, és az elmúlt évben több mint 30 000 órányi közösségi szolgálatot teljesítettek. Az OSU végzettjeként csatlakozik a 137 országban élő és dolgozó öregdiákok hálózatához.

További információ az INTO Oregon Egyetemi Központról

Az INTO Oregonnál dedikált központunk és munkatársaink készen állnak arra, hogy segítsenek bármilyen kérdésében, és bármilyen támogatást nyújtsanak, amire szüksége lehet. INTO-hallgatóként rengeteg forráshoz, legmodernebb technológiai tantermekhez és oktatási szolgáltatásokhoz is hozzáférhet.

INTO-központunk Oregon fő könyvtárában található, az osztályok központi helyén, és az összes szükséges erőforrás központjaként szolgál. Egy házi feladattal küszködik? Jöjjön el a központba oktatói szolgáltatásokért. Segítségre van szüksége a következő félévben az osztályok kiválasztásához? Akadémiai tanácsadóink segíthetnek. Szeretnél hozzád hasonló nemzetközi hallgatókkal találkozni? Barátokkal lógjon itt.

Legyen a középpontja mindennek

Az INTO Oregon Center Oregon fő könyvtárában, a Tremont Street 73. szám alatt található. Központunk kényelmesen közel van a legtöbb tanterméhez, ahol az oktatói szolgáltatások, a tanácsadói és professzori irodák, az étkező és még sok más található ugyanabban az épületben, Oregon belvárosában. Amikor kilép a szabadba, azt fogja tapasztalni, hogy a város összes kényelme, további tantermek, szabadidős létesítmények, lakótermek és éttermek közelében van.

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  11%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  18 1-hez

Campus jellemzői

Tanulási lehetőségek

INTO oregoni hallgatóként hozzáférést kap a központunk és az egyetem által kínált összes hallgatói szolgáltatáshoz és létesítményhez. Az oktatók és az adminisztrátorok név szerint ismerik a hallgatókat, és időt szánnak arra, hogy segítsenek kitűzni és elérni tanulmányi és karriercéljait.

Azért vagyunk itt, hogy támogassunk

Az Oregon Egyetem elkötelezett a biztonságos környezet megteremtésében, amely elősegíti a tanulást és a befogadó közösségeket. Az INTO-nál arra összpontosítunk, hogy segítsünk Önnek a lehető leggyorsabban alkalmazkodni új életéhez, munkatársaink és oktatóink pedig mindig készen állnak, hogy támogassák Önt. Akadémiai útmutatásra, oktatói ülésekre, nyelvi támogatásra, vízum- és bevándorlási tippekre és még sok másra számíthat. Bármilyen kérdése is legyen az osztályteremben és azon kívül is, mi segítünk.

Oktatási forrásközpont

Az Oregon rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, amelyek segítségével mind tanulmányi, mind személyes sikereket érhet el. Ha tananyagra, számítógépre, DVD-kre, könyvekre vagy oktatói szolgáltatásokra van szüksége házi feladathoz és projektekhez, mi biztosítjuk a szükséges forrásokat és válaszokat. A hallgatók hozzáférhetnek a számítógépes laborokhoz is, amelyek számos technológiai erőforrást tartalmaznak, hogy fokozzák az egyetemen szerzett tudományos tapasztalataikat, valamint olyan erőforrásokat, mint az egészség és a wellness, a pénzügyi támogatás és a számlázás, az akadémiai támogatás, az egyetemi élet és részvétel stb.

Tantermek

Központunk multimédiás képességekkel, vezeték nélküli internettel és tágas dolgozószobával rendelkezik. Remek hely más diákokkal való találkozásra, tanulmányi csoportok létrehozására és barátokkal való lógásra.

Étel

Az oregoni étkezési lehetőségek közé tartozik az öt egyetemi létesítmény, amelyek különféle ételválasztékot kínálnak, többek között Oregon lakóházaiban is. Kell kávé? A Starbuckst közvetlenül az egyetemen árulják. Ha valami különlegesre vágyik az egyetemen kívül, kiléphet a szabadba, és ellátogathat Oregon számos ízletes kávézójába és éttermébe, ahol különböző konyhák és kultúrák találhatók. Mindenkinek talál valamit a belvárosban!

  Helyszínek

  • Corvallis

   Southwest Western Boulevard,1701, 97331, Corvallis

   Kérdések