Keystone logo
Independent College

Independent College

Independent College

Oktatás Írországban <span translate="no">Pathway</span> Webinar

Az Education in Ireland Pathway webinárium április 18-án lesz online, Independent College és az International House Dublin közös házigazdája.

Bevezetés

Nem tud részt venni a rendezvényen, de szeretne többet megtudni az angol nyelvi és felsőfokú oktatáshoz vezető útról Írországban?

Regisztráljon itt, hogy csatlakozzon hozzánk az INGYENES írországi oktatási útvonalunkon még április 18-án isth 2024:

https://www.cognitoforms.com/IndependentColleges/IndependentCollegeInternationalHousePathwayWebinar

A mi történetünk

Mi egy speciális kortárs üzleti és jogi főiskola vagyunk, amely Dublin pénzügyi és technológiai negyedének peremén található. Hisszük, hogy az oktatás átalakító, befogadónak kell lennie, és tárt karokkal kell előmozdítania a ragyogó elmét.

Szakértelmünk

A független főiskolát 2007-ben alapították Dublinban. Olyan főiskola vagyunk, ahol a minőségi tudományos oktatás egyensúlyban van a vállalkozói szellemmel, olyan kurzusokat hozva létre, amelyek megelőzik a trendeket, kapcsolódnak a gazdasághoz, és a foglalkoztathatóságra összpontosítanak. Az üzleti közösséghez kapcsolódva az Independent College egy olyan hely, ahol oktatóink és programjaink segítenek inspirálni a kritikus gondolkodókat, a változás vezetőit és az egész életen át tartó tanulókat.

A hírnevünk

Büszkék vagyunk a QQI akkreditációnkra az egyetemi és posztgraduális programjaink tekintetében. Az Independent College programjait a legmagasabb szintű nemzeti és nemzetközi szabványok szerint validálják. Ez a minőség iránti elkötelezettségünket és az általunk alkalmazott magas színvonalat képviseli, hogy értékes élményt nyújtsunk diákjainknak, munkatársainknak és oktatói csapatunknak.

Alapértékei

Hiszünk a gondolkodás, nem, kor és kultúra sokszínűségében. Előadóink szakterületük vezetői. Programjaink magával ragadóak, kihívásokkal teliek és magas színvonalúak. A diákközpontú tapasztalatunk minden tevékenységünk középpontjában áll.

Tanulóközpontúak vagyunk

Tanulóinkat helyezzük a középpontba, nem a perifériára. Nálunk a hallgatói élményen van a hangsúly. Nagyra értékeljük az interakciót, az egyéniséget, a rugalmasságot, a növekedést és a kölcsönös tiszteletet. Koncepciónk jobb tanulási élményt biztosít mindenki számára.

Összetartozási környezetet biztosítunk

Elősegítjük a befogadás és az integráció érzését, miközben bátorítjuk a bizalmat és a véleményeket. Csodálatos közösséget építünk, személyre szabottan támogatunk, ahol a tanulók életre szóló barátokat szereznek.

Mert képesítését nemzetközileg elismerik

Az Ön új képesítése a tanulmányi teljesítményt jelenti, de a tárgyának gyakorlati szempontból való mélyebb megértését is jelenti, és ezt nagyra értékelik az Ön szakterületén.

Mert élvezni fogja idejét

Bármelyik tantárgyat és képesítést választja, ígérjük, hogy érdekes és elgondolkodtató tanulási tapasztalatot fog kapni, amelyben minden órára vár. Hallgatói életét nemcsak a főiskola és a kurzus gazdagítja, hanem új barátok, kollégák és egy csodálatos város is.

A Független Főiskoláról

A Független Főiskola elnökeként nagyon örülök, hogy fontolgatja, hogy egyetemi tanulmányait főiskolánkon folytatja.

A Független Főiskola elsődleges célja, hogy olyan tanulási programokon keresztül juttassa el diákjainkat, amelyek relevánsak, örökre megmaradnak, megalapozzák jövőbeli sikereiket, és olyan képesítést eredményeznek, amelyet a választott szakterületen nagy tisztelet övez.

A befejezés után a különböző tudományágak hallgatóinak, posztgraduális vagy szakmai díjait bárhol ismerik el, Írországban és a tengerentúlon is.

Célközpontú, karrier-orientált főiskola vagyunk. Büszkék vagyunk az egyénre szabott oktatásra, amelyet magasan képzett és barátságos oktató személyzet nyújt a legmagasabb színvonalú interaktív tanulási környezetben.

Ha beiratkozik hozzánk, az Independent College-ban töltött ideje élvezetes és tudományos szempontból kifizetődő lesz, miközben felkészül életének következő fejezetére. A szakterületed legtapasztaltabb és legelismertebb oktatóitól tanulhatsz majd egy intellektuálisan élénk tudományos közösségben. Nemcsak a választott karrieredhez vezető ugródeszkát, hanem olyan életre szóló leckéket, barátságokat és kapcsolatokat is kapsz, amelyek a jövőben is megmaradnak.

Bízunk benne, hogy üdvözöljük Önt a következő hallgatói befogadásunk részeként.

Padraig Hourigan

elnök

Campus jellemzői

Helyszínünk

Az Independent Colleges fő campusa a The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. szám alatt található. A Steelworks egy lenyűgöző, ötszintes épület 40 tanteremmel és padlótól a mennyezetig érő ablakkal rendelkező átriummal, tetőtéri étteremmel és szabadtéri terasszal, könyvtárral, számítógépes létesítményekkel, kilátással a privát parkosított épületre. és lenyűgöző kilátás nyílik a városra.

A Steelworks komplexum a város központjában található a Talbot St és Amiens utca között, az IFSC szomszédságában. Az egyetem körülbelül 600 méterre található a Henry St & O'Connell St fő bevásárlónegyedtől, és kiváló közlekedési kiszolgálással rendelkezik, könnyű hozzáférést biztosítva a vonatokhoz, a Luas villamosvonalhoz, valamint a városi és regionális buszpályaudvarokhoz.

Itt élni

Dublin apartmanok, ágyak, szállások, panziók és hostelek széles választékát kínálja, ahol a diákok minden évben otthonra találnak. Rengeteg látnivaló van a hagyományos és kortárs pubok, éttermek és klubok ezreivel. A város több mint méltányos részesedéssel rendelkezik múzeumokból, galériákból és történelmi épületekből is.

Sport

A Croke Park a folyótól északra található, és az ír nemzeti sportok, a hurling és a gael futball otthona. 82 300 befogadóképességével Európa harmadik legnagyobb stadionja. A rögbit a lenyűgöző új Aviva Stadionban játsszák a déli oldalon, miközben több száz futball-, rögbi-, gael foci-, hurling-, tenisz-, úszó- és más klubok százai vannak szerte a városban.

A Művészetek

Dublin világhírű irodalomtörténettel rendelkezik, számos prominens irodalmi személyiséget nevelt, köztük a Nobel-díjas William Butler Yeatst, George Bernard Shaw-t és Samuel Beckettet. További befolyásos írók és drámaírók közé tartozik Oscar Wilde, Jonathan Swift és Bram Stoker. 2010 júliusában Dublin az UNESCO Irodalom Városa, Edinburgh, Melbourne és Iowa City lett az állandó címmel. A városközpontban számos színház található, és a legismertebbek közé tartozik a Gaiety, az Abbey, az Olympia, a Gate és a Grand Canal.

Szórakozás

Dublin izgalmas éjszakai élettel rendelkezik, és állítólag Európa egyik legfiatalabb városa, ahol a lakosság 50%-a 25 évnél fiatalabb. A város központjában számos kocsma található, különösen a St. Stephen's Green és a Grafton Street környékén. Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street és Leeson Street, ahol a legnépszerűbb éjszakai klubok és pubok találhatók. Az éjszakai élet legismertebb területe a Liffey folyótól délre fekvő Temple Bar. Az élőzenét általában Dublin egész utcáin és helyszínein játsszák.

Hallgatói szolgáltatások

Independent College DublinPozitív, energiaigényes környezete, mélyen elkötelezett oktatói és munkatársai, valamint a támogató rendszerek erős hálózata tökéletes hellyé teszik az Ön számára, hogy megtalálja a rést – tudományos, társadalmi és szakmai szempontból.

Akadémiai beiktatás

Izgalmas lehetőség lehet, ha először járok egyetemre. Sokan azonban azt is látják, hogy a második szintről egy harmadik szintű intézményre való átállás ijesztő élmény lehet. A Independent College Dublin webhelyen biztosítani szeretnénk, hogy ez az átállás a lehető legfájdalomtalanabb legyen. Emiatt minden alapképzés megkezdése előtt hallgatói bevezetőket szervezünk. Ez lehetővé teszi minden hallgató számára, hogy találkozzon a főiskola dékánjával, a kar vezetőjével, a tanulói tapasztalat- és karriermenedzserrel és diáktársaikkal.

Akadémiai támogatás

Minden akadémiai programnak van egy dedikált munkatársa, aki a hallgatók esetlegesen felmerülő tudományos kérdéseivel foglalkozik. A kar adminisztratív személyzete hétfőtől péntekig 9.30-17.00 óra között nyitva tart.

Karrier Tanács

Independent College Dublin tisztában van a tanulók előtt álló folyamatosan növekvő kihívásokkal. A jó önéletrajz létfontosságú az állásra való jelentkezéshez. Nagyon fontos az interjúkra való felkészülés is. Tanulói tapasztalat- és karriermenedzserünk segít az utolsó éves hallgatóknak önéletrajzuk megírásában, valamint útmutatást és tanácsot ad az interjúra való felkészüléshez.

Számítástechnikai szolgáltatások

Az olyan szolgáltatásokhoz való hozzáférés, mint a Moodle, az online források és folyóiratok, a vezeték nélküli internet-hozzáférés és az online tárhely, minden regisztrált hallgató számára ingyenes.

Diák- és egyetemi élet

Legyen szó sportról és fitneszről, diákszervezetekről, helyi éjszakai életről vagy diáktevékenységről, a Independent College Dublin nagyszerű erőforrásokat és hozzáférést biztosít a legjobb létesítményekhez. Independent College Dublin városközponti elhelyezkedése számos szolgáltatást kínál a küszöbön.

Diákkedvezmények

Használja Independent College Dublin diákigazolványát az alábbi exkluzív kedvezmények igénybevételéhez:

 • Energie Fitness, Clarendon Street
 • Tower Records – 10%
 • Hughes & Hughes Books – 10%
 • The Farm, Dawson Street - 10%
 • KC Peaches, Nassau Street – 10% és törzsvásárlói kártyarendszer
 • Cafe Sol, Dawson Street- 15% és törzsvásárlói kártyarendszer
 • Hickey's Pharmacy - 15% kedvezmény a receptekre és 10% az egyéb termékekre
 • Doktor, Suffolk Street – 10 € kedvezmény a konzultáció díjából

Diákjólét

Tanácsot és támogatást nyújtunk a Főiskola minden hallgatójának. Legyen szó vizsgákról, megbízásokról, szállásról vagy pénzügyekről, a Hallgatói Szolgáltatási Hivatal munkatársa készséggel áll rendelkezésére. Ha azonban további segítségre van szüksége, és szeretne beszélni a főiskolai tanácsadóval, beutalót kap.

Ez a szolgáltatás ingyenes és teljesen bizalmas.

Nemzetközi Diákszolgáltatások

Speciális szolgáltatások állnak rendelkezésre a nemzetközi hallgatók számára Írországba utazásuk előtt és a belépés után, hogy segítsék az Írországba való átmenetüket.

  Helyszínek

  • Dublin

   The Steelworks, Foley Street, D01 X997, Dublin

   Kérdések