Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Bevezetés

Vezérigazgató / megbízó üdvözlő üzenete

Üdvözöljük a Imperia Institute of Technology és gratulálunk a megfelelő választáshoz, hogy csatlakozzon hozzánk. Az IMPERIA szakosodott intézményként kiemelkedik, amelyet az építkezés folyamatosan igényel

Malajzia, a világ néhány kevés emberének egyike az iparosodott országgá válik. Kétségtelen, hogy az épített környezet és az ingatlanfejlesztési iparágak kulcsszerepet töltenek be ennek a törekvésnek a megvalósításához. Amire országunknak szüksége van, olyan jól működő munkaerő, amely jól felkészült a modern építő- és ingatlankörnyezetben, valamint a tapasztalt és kitűnően tapasztalt diplomások számára.

Az IMPERIA elkötelezett amellett, hogy továbbra is az előnyben részesített intézményként tartja fenn magatartását, elősegítve a személyes fejlődést és a karrierlehetőségű diplomások fejlődését. A mai kurzusokon kiterjedt feltárások mentek végig annak meghatározása érdekében, hogy mennyire fontos az iparág igényeihez. A partner egyetemektől és a meghívott felszólalóktól érkező kitettség, valamint a tanulmányi túra a Programon belül át fogja alakítani a hallgatókat olyan globális diákokká, akik kompetensek lesznek a nemzetközi partnerekkel egyetértésben.

Ettől eltekintve büszkék vagyunk azon erőfeszítésekre, amelyekre felkészültünk, hogy felkészüljünk arra, hogy karrierlehetővé váljunk a kezdetektől fogva. Az IMPERIA-n az ARIEL (akadémiai, megerősített, ipar, expozíció és tanulás), VALUE (Value Added Life Useful és Oktatás) és SCOPE (Rövid kurzus a szakmai fejlesztéshez) című munkáját is bemutatták. A bizottságok létrejöttek és felhatalmazottak arra, hogy megteremtsék és megszervezzék azokat a résztvevőket, amelyek az IMPERIA-ban épített környezetvédelmi szakembereket formálnak és fejlesztenek. Tevékenységük a következőkre összpontosul: a valós munka világának való kitettség biztosítása és készségeinek fejlesztése az elvárásoknak való megfelelés érdekében.

Az IMPERIA-ban a diákok kiegyensúlyozott életet élnek, és nem csak az osztályteremben végzett tevékenységekre korlátozódnak. Az extra- vagy együttmûködési tevékenységek kiegészítik a kollégiumi tapasztalat tantervi tevékenységét. A diákok reprezentatív bizottsága (SRC) egyéb szabadidős tevékenységeket nyújtott a diákok számára. Az SRC támogatja a társ-tantermi lehetőségeket, és ösztönzi a diákok részvételét az egyetemi élet minden területén. A tanterv és a tanórán kívüli tevékenységek együttesen működnek együtt, így biztosítva a hallgatók teljes tapasztalatát. Fontos, hogy egészséges egyensúly alakuljon ki a diákok oktatási életében. Ezen tevékenységek révén igyekszünk társadalmi felelősséget is felmutatni, és ösztönözni a jótékony és céltudatos közösségi szolgálatot.

Ezért ismét gratulálni szeretnék ahhoz, hogy a megfelelő választást és üdvözlést Imperia Institute of Technology a Imperia Institute of Technology .

Ms. ROZILAH TALIB

(MSc Építési Szerződés Menedzsment (UTM)
BSc (Hons) Mennyiségi felmérés (UTM)
(Regisztrált Graduate QS (MP03738) BQSM Graduate Member (G11239) A Royal Institution of Surveyors Malajzia,
(Rism)

VEZETŐ VEZETŐ / FŐ

Helyszínek

  • Putrajaya

    Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Kérdések