Keystone logo
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Bevezetés

Lancaster intézménycsoport

A IIFA-Lancaster a LANCASTER Intézetcsoport egysége, amelyet 1991-ben hoztak létre a hit, a kötelezettségvállalás mottójával

LANCASTER Intézmények csoportjainak oktatási központjai

  • Kalabharathi köziskola, Mysore.

  • Kalabharathi B.Ed College, Mysore.

  • Kalabharathi előiskolai egyetem, Mysore.

  • Lancaster Institute of Hotel Management, Bangalore.

  • IIFA Lancaster Intézmény Belsőépítészeti Tervezés, Divattervezés és Animáció, Bangalore.

A IIFA az Indiai-Bangalorei Szilícium-völgy szívében helyezkedik el, a Heritage city-Mysore negyedben. Az intézmény India egyik vezető tervező és animációs intézménye. Olyan képzést biztosít, amely elősegíti a foglalkoztatható készségeket és növeli a társadalmi jelentőségét. Az intézmény a tervezésben és a technológiában specializálódott képzést nyújt. Az intézmény iparági kitettséget nyújt a technikai és gyakorlati ismeretek mellett. Az intézmény innovatív oktatási módszereket és gyakorlatokat alkalmaz, és olyan korszerű környezetet biztosít, amely ösztönzi a diákok tanulási érdeklődését.

Karunk

Az IIFA Indiában a technológia-alapú kreatív oktatás Indiában működő premier képzési intézete. Elkötelezett intézményünk kreatív készségfejlesztést kínál a kereskedelemben, a menedzsmentben, az újságírásban, a számítógépes alkalmazásokban, a belsőépítészetben, a divattervezésben és az animációban. Csapatunk sok tapasztalt szakemberrel rendelkezik, akik sok fegyelmezett oktatási rendszert irányítanak és teszik. A diákok egyedülálló képzési programokat találhatnak a gyakorlati tárgyak expozíciója érdekében. Követjük az oktatási mintákat és rendszereket. A diákok felelősséget vállalnak fényes jövőjükért. Egyéni kapcsolatot tartunk mind a hallgatókkal, mind a kar tagjaival, hogy nagyobb átláthatóságot biztosítsunk. Karunk olyan programokat fejlesztett ki, amelyek célja a fiatal elmék részletes megértése a Design világ számára.

A hallgatóknak tudniuk kell, hogyan működik sok tervező világa. Műszaki kari csapata arra ösztönzi a diákokat, hogy fejlesszék kreatív potenciáljukat, és oktassák őket a professzionális tervezői üzletág működéséről. Ez végül segít nekik olyan tervezési iparági megoldásokat kidolgozni, amelyek megfelelnek a piac jelenlegi igényeinek. Tapasztalt edzőink, akik termelési tapasztalattal rendelkeznek a területükön, a 2D, a 3D animáció, a grafika magas színvonalú szakképzettségét képezik

Diákközösség

A hallgatók gyakorlatát elsajátítják, és gyakorlati készségeket elsajátítanak olyan projektek készítésével, amelyek olyan késztermékeket fogalmaznak meg és hoznak létre, amelyek segítenek a tervezési folyamat elsajátításában, és arra ösztönzik őket, A hallgatóknak gyakornokok is rendelkezésre állnak, amelyek az iparágon belül létfontosságú tapasztalatokat nyújtanak. A diákok képesek felismerni a készségeket készletek szakmai és élő projektek, és amely segít nekik kiválasztani a karrier magukat. A design a kreativitáson alapul, hogy új megoldásokat találjon a régi és felmerülő problémákra.

A diákok saját biztonságos helyet biztosítanak arra, hogy bátran felfedezzék a hagyományos gondolkodásnak megfelelő új perspektívák szintézisét. Elköteleztük magunkat minden tanuló sikere mellett. A IIFA Lancaster olyan hallgatói támogatási rendszereket és csúcsminőségű technológiákat kínál, amelyek mind beépülnek a tanulásba. A IIFA Lancaster film a diákoknak kulcsfontosságú összetevőket biztosít a belsőépítészet, a divattervezés, a kereskedelem, a menedzsment, az újságírás, a számítógépes alkalmazások és az animációs ipar sikeréhez, hogy megfeleljenek az egyéni karriertevékenységüknek. Az IIFA Lancaster, Gyártó-alapú képzést biztosítunk a hallgatóknak. Az IIFA Lancaster minden hallgatója az egyik legjobb animációs iparban és a design cégeknél helyezkedik el.

Miért IIFA Animációs Intézet?

Edzünk és tanítunk

Az IIFA egy korszerű lakóépület, amely magas szintű ipar-központú, professzionális programokat kínál a lakberendezés, a divattervezés, az animáció, a videojáték, a grafikai tervezés, az újságírás, a tömegkommunikáció, a vizuális kommunikáció, a marketingmenedzsment, a szállodakezelés, a pénzügyek Menedzsment, textilkezelés, üzleti menedzsment, repülőgépészeti tudomány, számítógépes alkalmazások, építészeti technológia. A IIFA elkötelezte magát, hogy vezetővé válik a kreatív kiválóság központjává, amely alakítja a tehetséget, vezeti a változást.

Célunk egy interdiszciplináris környezet megteremtése a felsőoktatáson keresztül a Design, Animáció és Technológia területén. Széles körű tapasztalataink és ismereteink a tervezés és az animáció terén adnak bennünket a speciális képzésben. Innovatív megközelítés révén felismerjük kreatív készségeit, és extra polírozást biztosítunk Önnek egy teljes animációs szakértővé. A tantervet a professzionális oktatók csoportja tervezte, akik a tervezés és az animáció terén tapasztalták. Új innovációt biztosítunk ebben a kreatív tervezési és animációs területen, hogy új dimenziókat adhassunk a tanulók tanulási képességeinek.

Az IIFA világszínvonalú infrastruktúrával és modern oktatási lehetőségekkel rendelkezik, hogy tanulóink ​​számára változatos tanulási környezetet biztosítson. Innovatív pedagógiaunk olyan gyakorlati tanulással foglalkozik, amely a nélkülözhetetlen tapasztalattal rendelkező oktatók által támogatott, akik megértik a globális iparági gyakorlatokat. Támogatjuk hallgatóinkat a tervezés és az animáció oktatásának globális színvonalával.

Helyszínek

  • Bengaluru

    14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

Kérdések