Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Bevezetés

Válasszon szabad művészetet. Japánban.

Az International College of Liberal Arts (iCLA) egy négyéves, amerikai stílusú bölcsészkollégium, ahol az oktatás elsődleges nyelve az angol. A hallgatók a kurzusok széles skálájából választhatnak egy innovatív tanterv keretében, amely a nemzetközi szabadművészeti alapképzésben szerezhető alapdiplomához vezet. A Tokiótól mindössze 90 percre nyugatra fekvő iCLA a multikulturális tanulási környezetet a Fuji hegy árnyékában fekvő, gyönyörűen hagyományos japán környezetével ötvözi. Az iCLA egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy elmerüljenek a japán kultúra lényegében, miközben korszerű és globálisan releváns oktatást szereznek a legmodernebb létesítményekben.

Az iCLA minden egyetemi hallgatója a bölcsészettudományi főiskolai tantervben szerzett tapasztalatokon osztozik az innovatív Bachelor of International Liberal Arts diplománk megszerzése során. Az iCLA tantervet úgy terveztük, hogy a kritikus, kreatív, független és globális gondolkodásra neveljen. Az iCLA hallgatói megtanulják, hogyan szerezzenek és elemezzenek tudást annak érdekében, hogy saját válaszokat találjanak az évszázados kérdésekre.

Lakóegyetemi kampuszunk interkulturális élettapasztalatot nyújt, biztosítva, hogy a nemzetköziesedés és a globalizáció témája az iCLA egész életét áthatja, nem csak az osztályteremben. Pedagógiai megközelítésünk középpontjában kis létszámú, interaktív osztályok állnak. Az alacsony oktatói és hallgatói arányok elősegítik a szoros kapcsolatot az oktatók és a hallgatók között, és fokozzák a hallgatók közötti kommunikációt és együttműködést.

Az első éves közös tapasztalat magában foglalja az alapozó tanfolyamokra és az összesített tanfolyamokra való összpontosítást, amely nagyszerű módja annak, hogy a hallgatók megtalálják a számukra érdekes dolgokat, és megalapozott döntést hozzanak a fő tanulmányi területről.

A második évben a hallgatók közelebbről megvizsgálják szakukat, miközben különféle kurzusokon és tapasztalati tanulási műhelyeken vesznek részt. A globális üzleti és gazdaságtudományi, valamint a politikatudomány hagyományos szakait az adattudományi, pszichológiai és szociológiai kurzusokkal való integráció gazdagítja, amely mélységet és szélességet biztosít. A művészetek, zene, nyelvművészet és előadóművészet kurzusai szimbiotikus kapcsolatot kapnak a Japan Studies és Interdiszciplináris művészetek szakán. A humán tudományok egyedi jellegét a „tervezze meg saját szakot” filozófia hozza létre, ahol a hallgatók különféle szakok széles skáláját választhatják, és megtervezhetik saját szakukat.

A harmadik évben a hallgatók jó érzékkel rendelkeznek a szakterületükhöz, és mélyreható tanulmányokat folytathatnak fő tanulmányi területükön. A diákok külföldön tanulhatnak (nem kötelező a nemzetközi diákok számára) a több mint 60 partneriskola egyikében, 30 országban.

Az utolsó évben az idősebb szeminárium és az érettségi kutatási projekt (GRP) áll a tanulmány középpontjában. A GRP lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bemutassák írásbeli, kritikai gondolkodási és problémamegoldó képességeiket, amelyeket az egyetem alatt tanultak. A hallgatók önálló gondolkodásmódot fejlesztenek azáltal, hogy megvitatják és megosztják kutatásukat a kortárs csoporttal, és felkészülnek az egyetem után a következő lépések eldöntésére.

Belépők

Hogyan kell alkalmazni

A(z iCLA címre történő jelentkezés egyszerű online jelentkezési rendszerünkön keresztül. A felvételi kategóriától függően különböző eljárások vannak, az alábbiak szerint:

A nemzetközi hallgatók online jelentkezhetnek.Azok a japán diákok, akik legalább két évig külföldi tanterv alapján tanultak 7-12. évfolyam között, és teljesítik a TOEFL iBT 76 (vagy azzal egyenértékű, elfogadott nyelvvizsga) angol nyelvi követelményünket, szintén nemzetközi online jelentkezési rendszerünkön keresztül jelentkezhetnek. iránymutatások, mint a nemzetközi pályázóknak.Azok a japán hallgatók, akik nem tanultak külföldi tanterv alapján, vagy nem felelnek meg az angol nyelvi követelményeinknek, kérjük, tekintse meg honlapunkon a hazai hallgatókra vonatkozó jelentkezési folyamatunk részleteit.

Pályázati eljárás:

  1. Ellenőrizze, hogy megfelel-e belépési követelményeinknek, és jogosult-e jelentkezni
  2. Töltse ki az online jelentkezési lapot, és töltse fel a szükséges dokumentumokat
  3. Fizesse be a 7000 JPY jelentkezési díjat
  4. Pályázati dokumentumok átvilágítása és interjú
  5. Értesítés az eredményekről

Szűrési módszer: A pályázatokat az összes dokumentum átfogó áttekintése, beleértve az esszét (célnyilatkozat) és egy interjú alapján értékelik. A jelentkezőkkel személyesen, e-mailben felvesszük a kapcsolatot a felvételivel és az ösztöndíjakkal kapcsolatban.

Helyszínek

  • Kofu

    2-7-17 Sakaori

Kérdések