Keystone logo
ICBS Business College

ICBS Business College

ICBS Business College

Bevezetés

Az ICBS a sikeres működés 40 éve és az egyetemi konzisztencia

ICBS Business College 1977-ben Thesszalonikiben alakult meg egy csapat tudósok között, hogy kielégítse az üzleti oktatás szükségességét. Más városokban folytatódott a cselekvés bővítése. Az első pillanattól kezdve filozófiája a következő volt:

 • Oktatás a leghatékonyabb európai és nemzetközi szabványok szerint.
 • A piaci igényekhez igazodó tanulmányi programok és a globalizált környezet jövőbeli fejlődése.
 • Akadémiai személyzet, amely ötvözi az akadémiai infrastruktúrát a gyakorlati tapasztalattal.
 • Antropocentrikus megközelítés a közvetlenség kialakulásához, a termékeny oktatási környezetben való kapcsolatokhoz a tanulás elősegítése érdekében.
 • Hogy az innovatív és új ötleteket létrehozzák, és mindenekelőtt hatékony üzleti tevékenységgé váljanak.

A Nemzetközi Államigazgatási Szervezetek (AMBA, QAA, NARIC, PRME) által létrehozott brit állami egyetemekkel (Ulster, Kingston, Winchester) együttműködve az ICBS felajánlotta és felajánlotta egyetemi és posztgraduális programokat

 • Üzleti adminisztráció
 • értékesítés
 • Pénzügyi menedzsment és számvitel
 • Közgazdaságtan

Jelentős mértékben hozzájárul a több ezer magasan képzett diplomás létrehozásához, akik sikeresen működtetnek vállalkozásokat és szervezeteket, mind a magán-, mind a közszférában.

ICBS Business College , amely Thesszalonikiben és Athénban működik és kínálja programjait, továbbra is támogatja és irányítja a hallgatókat, a diplomásokat és a szélesebb üzleti közösséget a célok elérésében.

76045_1.jpg

ICBS Thesszaloniki Campus

Thesszaloniki központjától mindössze 10 kilométerre fekszik az Oreokastro-i Galene-i campus, amely 14.000 négyzetméteres, magántulajdonban lévő létesítményeket ábrázol, amelyek kifejezetten a kiválóságkutatásban tanító és diáki erőfeszítéseket támogatják.Az ICBS Galene Campus magában foglalja: audiovizuális média és interaktív projektorok, 240 fős konferenciaterem, számítógépes laboratóriumok, könyvtári és olvasóterem, adminisztrációs irodák, oktatóközpontok, konferenciatermek, titkársági irodák, alumínium iroda, sportpálya

ICBS Athens City

Az ICBS Athén Nemzetközi Főiskola a görög Gazdasági Szövetség (EEDE) épületében található, a Kato Patisia, Athén régióban. A komplexumban egy 390 fő befogadására alkalmas konferenciaközpont, oktatótermek, szemináriumi helyiségek, könyvtárak és laboratóriumok teszik ideális környezetet, amely egy akadémiai környezetben elősegíti a tanulást.További információk az iskoláról: www.icbs.grTovábbi információ a Winchester Egyetemen: www.winchester.ac.uk

Thesszalonikiben él

Thesszaloniki Görögország második legnagyobb városa, több mint 1 millió lakosa a nagyvárosi térségben, Macedónia fővárosában.Thesszaloniki városát Kr.e. 315-ben alapította a macedóniai Cassander. A római kori fontos metropolisz, Thesszaloniki volt a bizánci birodalom második legnagyobb és leggazdagabb városa. Az oszmánok 1430-ban meghódították, és 1912. november 8-án átmentek az oszmán birodalomtól Görögországba.Thesszaloniki Görögország második legnagyobb gazdasági, ipari, kereskedelmi és politikai központja; ez egy fontos közlekedési csomópont Görögország és Délkelet-Európa számára, különösen Thessaloniki kikötőjén keresztül. A város híres fesztiválokra, eseményekre és élettel teli kulturális életre, és Görögország kulturális fővárosa.A Thesszaloniki Nemzetközi Vásár és a Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztivál évente megrendezésre kerül. Thesszaloniki a 2014-es ifjúsági tőke volt. Thesszaloniki számos neves bizánci műemléknek ad otthont, köztük a Thesszaloniki paleokrisztusi és bizánci emlékei, az UNESCO Világörökség része, valamint számos római, oszmán és szefárd zsidó struktúra. A város fő egyeteme, az Arisztotelész Egyetem a legnagyobb Görögországban és a Balkánon.Thesszaloniki népszerű turisztikai célpont Görögországban. 2013-ban a National Geographic magazin Thesszalonikát tette meg világszerte, míg 2014-ben a Financial Times FDI magazin (Foreign Direct Investments) a thesszalonikit jelentette a humán tőke és életstílus jövőjének legjobb középvárosaként. Az utcai fotósok közül Thesszaloniki központja a görögországi utcai fotózás legnépszerűbb célpontja.

Élni Athénban

Athén Görögország fővárosa és legnagyobb városa. Athén uralja az Attikát, és a világ egyik legrégebbi városa, a felvett történelem több mint 3400 évig terjed, és a legkorábbi emberi jelenléte valahol a 11. és 7. évezred BCE között kezdődik. A klasszikus Athén egy erőteljes városi állam volt, amely a Piraeus kikötő tengerészeti fejlődésével párhuzamosan alakult ki, amely az athéni 5. századi BCE épülete előtt külön város volt. A művészetek, a tanulás és a filozófia központja, Platón akadémiájának és Arisztotelész líceumának otthona, széles körben elterjedt a nyugati civilizáció bölcsõje és a demokrácia szülõhelye. A modern időkben Athén egy nagy kozmopolita metropolisz, amely Görögország gazdasági, pénzügyi, ipari, tengeri, politikai és kulturális életének központi eleme. Athén két UNESCO Világörökség részét képezi, Athén Akropolisz és a középkori Daphni kolostor. Athénban számos múzeum és kulturális intézmény található, mint például a Nemzeti Régészeti Múzeum, amely az ókori görög régiségek legnagyobb gyűjteményét, az Akropolisz Múzeumot, a Kükladikus Művészeti Múzeumot, a Benaki Múzeumot és a Bizánci és Keresztény Múzeumot tartalmazza.Görögország az egyik legolcsóbb ország Európában a külföldiek számára, mind turistáknak, mind nemzetközi diákoknak egyaránt. Átlagosan 450-700 EUR / hó lenne minden kiadásra, beleértve a szállásot, ami ésszerű, összehasonlítva más európai célállomásokkal (Spanyolország, Németország, Olaszország), ahol az átlagos havi költsége 800 és 1000 EUR között van.

Helyszínek

 • Athens

  200, IONIAS AVE & IAKOVATON STR, , Athens

  • Athens

   3, Rethimnou Str., 10682, Athens

   • Thessaloniki

    Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13, , Thessaloniki

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések