Keystone logo
Husson University

Husson University

Husson University

Bevezetés

A Husson University mindent magáról szól. Nem fogsz elveszni egy tömegben. Meg fog tanulni olyan professzoroktól, akik törődnek veled. Meg fog tanulni gyakorlati, egy olyan fokozatot és készségeket szerezni, amelyek felkészülnek Önre egy jutalmazó, sikeres karrierért. Mindent összevetve, Husson hírneve az első osztályú oktatás és megfizethetőség szempontjából azt jelenti, hogy intelligens beruházást hajt végre. Husson University ... a küldetésünk a sikere.

1898 óta Husson oktatja Maine vezetőit. Eredetileg a diákokat kereskedelemre, tanításra és távírásra készítette fel, Husson 1953 -ban nagykorúvá vált, amikor az állam törvényt hozott, amely felhatalmazza Hussont bachelor of diploma megszerzésére. Husson a hatvanas években vásárolt egy tejfarmot, megtisztította, és gyönyörű campus -t épített. 1981 -ben a Főiskola létrehozta a Husson College/Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Ápolást. Ma a Husson számos egyetemi diplomát és számos innovatív fejlett képzési programot, valamint alapvető természettudományi és humán kurzusokat kínál. 2008. október 11-én a Husson Egyetem lett, de továbbra is fenntartja kis egyetemi hangulatát.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Husson Area

    Husson Area, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések