Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Bevezetés

Humak dióhéjban

A Humak egy nemzeti alkalmazott tudományi egyetem, amely szinte mindenhol működik Finnországban. A Humaknak 2400 diplomás hallgatója és körülbelül 160 szakértője van különböző pozíciókban. Valamivel több mint 25 év alatt 5400 szakterületük szakértője végzett a Humakon. Stratégiánk lényege, hogy képzésekkel, KFI tevékenységekkel és szolgáltatásokkal erősítsük szakterületeink szakértelmét. Irodáink Helsinki Metropolitan Area (Helsinki, Kauniainen és Nurmijärvi), Jyväskylä, Kuopio, Tampere és Turku területén találhatók. Kiterjedt online képzésünknek köszönhetően diplomavezető képzést kínálunk a gyakorlatban Finnország egész területén és nemzetközi szinten.

Mi vagyunk a legnagyobb oktató és K + F-szervezet szakterületünkön Finnországban. Erõsségeink az ifjúsági munka és a közösség; Szervezeti munka, munkaközösségek és integráció; Tolmácsolás és nyelvi hozzáférhetőség, valamint kulturális menedzsment és közvetítés .

A Humak tulajdonosa a Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. 2400 diákunk és mintegy 160 szakember dolgozik velünk.

Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

A Humak egy olyan közösség, amely megosztja ismereteit

A Humak stratégiájának lényege a kompetencia fejlesztése. Ez azt jelenti, hogy erősítjük azokat a készségeket, amelyekkel társadalmi hatást tudunk elérni.

Humak küldetése évtizedek óta nem változott. Az alapításunk alapjául szolgáló fókuszterületek máig alkotják működésünk magját. Alkalmazhatóságuk új működési környezetekre is kiterjesztette hatókörünket. Most teljesen új működési környezetek létrehozásának vagyunk a részesei.

Az új iparágakra és új környezetekre való összpontosítás megerősítette és bővítette szakértelmünket, és szélesebbé tette piaci területünket. Már nem függünk a hagyományos iparágaktól.

Másokkal együtt szeretnénk know-how-t előállítani. Olyan partnerekkel szeretnénk szövetséget kötni, akiknek ugyanolyan érdekük fűződik a szakértelem fejlesztéséhez. Szeretnénk bekapcsolódni a különböző szakmai közösségekbe azáltal, hogy elhozzuk a különféle társadalmi kihívások kezeléséhez szükséges úgynevezett hiányzó darabot.

Stratégia 2030 – Humak a változó világban

Olyan időket élünk, amikor új szakmák jelennek meg, és a munkavégzés módjai egyre hálózatosabbak és vállalkozóibbak. A munka világában bekövetkező változásokat úgy látjuk előre, hogy aktívan keressük a válaszokat a társadalom igényeire.

Az emberek állnak ennek a változásnak a középpontjában. Erősítjük a befogadást, figyelembe véve az egyenlőséget és a digitális állampolgári jogokat. A nemzetközivé válás, a különböző kultúrák megértése és a globális problémák megoldásának képessége központi szerepet játszik Humak jelenében és jövőjében.

A Humak olyan oktatásban részesíti hallgatóit, amelyben konstruktívan kritikus szakemberekké fejlődnek. Munkahelyként egyedülálló és tartalmas munkát kínálunk munkatársainknak, fejlődési lehetőséggel. Partnereink számára megbízható partnerek vagyunk a kompetencia és az iparágak fejlesztésében.

Humak küldetése

A Humak küldetése egy humánusabb világ felépítése, amely megfelel az egyének és a közösségek igényeinek, a diákokkal, a munkatársakkal és a partnerekkel együtt.

Olyan bátor szakembereket képezünk, akik megvédik az embereket, az emberiséget és az állampolgári jogokat. Az általunk termelt szakértelem növeli a közösséget, az elérhetőséget és a jólétet, lehetővé téve a fenntartható életmódot a jelen és a jövő generációi számára.

Az értékeink

  • Fenntartható megújulás és merész innováció
  • Siker együtt diákjainkkal és partnereinkkel
  • Bátorítunk és inspirálunk

Helyszínek

  • Helsinki

    Ilkantie,4, 00400, Helsinki

Kérdések