Keystone logo
© Uni.
Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Bevezetés

Howest University of Applied Sciences egy vállalkozó szellemű intézmény, amely az oktatás és kutatás innovatív és interdiszciplináris megközelítéséről, valamint az iparral, az üzleti élettel és a társadalmi profit szektorral való szoros együttműködéséről ismert. A Howest olyan technológiai, tervezési és művészeti programjairól ismert, mint a digitális művészet és szórakoztatás, a kiberbiztonság, a digitális tervezés és fejlesztés, valamint az ipari terméktervezési programok Belgiumban és azon kívül.

A Howest és DAE programja első helyezést ért el a The Rookies Award díjban, mint a legjobb játéktervező és fejlesztő iskola a világon 2017-ben és 2018-ban, 2021-ben. A The Princeton Review® szerint Howest University of Applied Sciences az egyik legjobb egyetemi iskola. játéktervezés tanulmányozására. Emellett a Bachelor of Industrial Product Design programot a The Rookie Award 2023 alapján a világ második legjobb formatervező iskolájának választották.

A helyszíni feladatok, a munkahelyi képzés és a szakmai gyakorlatok az egyes programok kulcsfontosságú elemei. Így felelünk meg a mai társadalom változó igényeinek, és jövőbiztos készségekkel vértezzük fel diákjainkat. Az évek során a Howest szilárd hírnevet épített ki az alkalmazás-orientált tudományos kutatás, szolgáltatások és oktatás terén.

Büszkék vagyunk Belgiumban, Európa-szerte és a világ minden táján egyetemekkel és ágazati vezetőkkel kialakított partnerségünkre. Diákjaink és munkatársaink rengeteg lehetőséget kapnak arra, hogy globálissá váljanak és nemzetközi tapasztalatokat szerezzenek kiterjedt nemzetközi hálózatainknak, ösztöndíjainknak és csereprogramjainknak köszönhetően. Röviden, a Howest egy olyan iskola, ahol a tanulók jövőálló képzésben részesülnek, garantált munkahelyi biztonság mellett, miközben élvezik az oktatás folyamatát és az életet Európa szívében .

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

  • Bruges

    Rijselstraat 5, 8000, Bruges

  • Kortrijk

    Kortrijk, Belgium

    Kérdések