Keystone logo
Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Bevezetés

80 éves büszke hagyományaival a PolyU világszínvonalú kutatóegyetem, amely a világ legjobb 100 intézménye közé tartozik.

A Hong Kong Polytechnic University (PolyU) otthont ad a gondolkodóknak, a kommunikátoroknak és a felfedezőknek a pozitív hatás elérésére. Elkötelezettek vagyunk a holnapi vezetők képzése iránt ma, egy professzionálisan orientált oktatás révén, amely a diplomások számára páratlan elhelyezkedést biztosít a vállalkozások és az iparban való boldoguláshoz.

Interdiszciplináris kutatásra és hatásos újításokra törekszünk a felfedezések terén a valós kihívások megoldása érdekében. Kutatóink áttörő ötleteket dolgoznak ki, elősegítik a fenntarthatóságot, feloldják a gazdasági eredményeket és javítják a közösségek életét Hongkong, a nemzet és a világ érdekében.

Mottónk

Tanulni és alkalmazni az emberiség érdekében

A fentiek a kínai jelmondatból származnak, amelyet a nagy kínai klasszikus Yijing (Változás könyve) idézett, valamint két ősi értekezés, az egyik a Han-dinasztiából, a másik pedig a Qin előtti időkből származik.

Az eredeti kínai szöveget a következőképpen lehet megfogalmazni: "Tanulj meg minden igazságot, és használd a megtanult tudást minden feladat elvégzésére" és "Tanulj; szolgálj".

A látomásunk

Legyen vezető egyetem, amely továbbfejleszti és átadja az ismereteket, és a legjobb holisztikus oktatást nyújtja Hongkong, a nemzet és a világ javára.

Küldetésünk

Hatásos kutatás folytatása, amely a világ javát szolgálja.

Kritikus gondolkodók, hatékony kommunikátorok, innovatív problémamegoldók és társadalmilag felelős globális polgárok ápolása.

Olyan egyetemi közösség elősegítése, amelyben minden tag erőteljes összetartozás-érzéssel és büszkeséggel tud kitűnni törekvéseiből.

Nemzetközi közösség

Élvezze a nemzetközi, gazdagító és befogadó egyetemi légkört. Kiterjedt globális hálózatunk révén hozzáférhet a nemzetközi tudományos cserékhez, és fokozza a kulturális sokszínűség és a szélesebb társadalmi kérdések megértését és megbecsülését. Minden hallgatót arra ösztönzik, hogy vegyen részt hallgatói mobilitási programokon Hongkongon kívül.

Nemzetközi Kar

A PolyU elősegíti az oktatók és a személyzet nemzetközivé válását. Aktívan keresünk sokszínűséget a kar testületében proaktív toborzás és megtartás révén.

Karunk és munkatársaink számos multikulturális tevékenységben vesznek részt az egyetemen, és kutatás, oktatás és ismeretátadás révén aktívan fokozzák globális kapcsolatainkat.

Globális perspektívák az akadémiai programokban

A PolyU arra ösztönzi a hallgatókat, hogy magabiztosan működjenek a nemzetközi munkakörnyezetben, és hogy pozitív hozzájárulást adjanak globális állampolgárként.

Minden programunkban világszemléletet árasztunk el, és számos lehetőséget kínálunk a hallgatóknak a globális tudatosság és elkötelezettség fokozására. A hallgatók hitelt viselő tárgyakat vehetnek fel Hongkongon kívül.

A csereprogramok, a szakmai gyakorlatok és a Szolgáltatás-tanulás programok révén hallgatóink a világ színterén kerülnek terítékre.

Nemzetközi együttműködések és partnerségek

A PolyU a világ 100 legjobb egyeteme közé tartozik, és számos területen már világelső. Vagyonunk és tehetségeink mozgósításával, olyan nemzetközi szövetségek bevonásával, mint az Egyetemi Társadalmi Felelősségvállalási Hálózat (USRN) és a Selyemút Egyetemi Szövetsége (UASR), az együttműködések és az ipari partnerségek, valamint a stratégiai platformok létrehozásával, elősegítjük az utat a szorosabb globális kapcsolatok előtt.

A PolyU elősegíti az interdiszciplináris kutatásokat, különösen olyan feltörekvő területeken, mint a mesterséges intelligencia és a robotika, hozzájárulva az élénk innovációhoz a globális és / vagy társadalmi kihívások megoldásában.

Hozd létre azt a jövőt, amelyet elképzelsz

Szakmai oktatási modellünk egyedülálló tapasztalati tanulási megközelítést alkalmaz, amely szakmai gyakorlatot, szolgáltatás-tanulást és tengerentúli csereprogramokat tartalmaz. Sokféle helyi és nemzetközi vezetési és fejlesztési programmal rendelkezünk egy valóban átalakító oktatási tapasztalatért - megfelelő képességekkel ruházzuk fel a hallgatókat, hogy a holnap társadalmilag felelős globális vezetői lehessenek.

Rangsorok

A világ 100 legjobb egyeteme közé tartozik.

Helyszínek

 • Hung Hom

  Yuk Choi Road,11, , Hung Hom

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések