Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Bevezetés

A nemzeti kulcsfontosságú egyetemek közül a Hohai University az elsők között szervezett közgazdasági és menedzsment tanfolyamokat, mivel a Hohai University Business School-ját 1983-ban hozták létre. Az elmúlt három évtizedben iskolánk felhasználta a missziót tudás és üzleti elitté válás ”. Az iskola a tantestülettel és a hallgatókkal együtt a növekedésnek és az innovációnak szentelte az oktatást, kutatást, tanácsadást és képzést magában foglaló fejlesztési modell elfogadását. Ezen belül a jó innováció a hallgatók és a tanárok együttes munkájával létrehozta a pénzügyi, ipari és üzleti, menedzsmenttudományi és projektmenedzsmentre szakosodott iskolát. Az iskola a doktori, a mesterképzés (beleértve az MBA-t és a mérnöki mestert) és az alapképzés szintjén is sokféle diplomával rendelkezik.

A kínai társadalomhoz és gazdasági trendjeihez való alkalmazkodás érdekében az iskola a szokásos nemzetközi normát alkalmazta a tudományágak és szervezetek felállításakor. Lépést tartott a tehetséggondozás és a tudományos kutatás terén, és megerősítette a tanfolyamok alkalmazását és a hallgatók valós képességeit. Ennélfogva az iskola az ország vezetõ iskolái között van az iskola vezetése és átfogó ereje szempontjából.

A „közösségorientált és bővülő kapcsolatok” az iskola fontos elve. Emiatt az iskola együttműködési és cserekapcsolatokat alakított ki a Világbankkal és számos akadémiai szervezettel és vállalkozással az Egyesült Államokban, Japánban, Ausztráliában, Európában, Hongkongban és Tajvanon. Ezenkívül az iskola hosszú távon együttműködött több száz szárazföldi vállalkozással.

A történelem halad, a társadalom fejlődik. Visszatekintve szívünk tele van büszkeséggel. Előretekintve még mindig mély feladatunk van, és hosszú utat kell megtenni. Az emberi társadalom belépett a 21. századba, ahol lehetőségek és kihívások párhuzamosan léteznek. Szeretnénk előrelépni a közösség gondozásával és támogatásával együtt, szilárdan hisszük, hogy a Hohai University Business School-ja minden bizonnyal határozott lépést tesz a jobb jövő felé.

Helyszínek

  • Nanjing

    Xi Kang Lu,1, , Nanjing

    Kérdések