Keystone logo
Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Bevezetés

Hunan University of Science & Technology (HNUST), az együttes által épített Államigazgatási Science, Technology and Industry honvédelmi és Népi Kormánya Hunan tartományban, egy átfogó és a legfontosabb vidéki egyetemen multidisciplines és egyedi jellemzőit. Ez a megtiszteltetés, mint egy „Kiváló Kollégium” a graduális oktatás értékelése az Oktatási Minisztérium; főiskolai között a „Kiváló mérnöki képzési program” által az Oktatási Minisztérium. Továbbá, az elsők között „Top 50 Egyetemek Innováció és vállalkozás”, és az egyik „Top 50 egyetemek diplomásoknak foglalkoztatásért”.

HNUST, amely fejlődik Észak Hunan Építőipari College 1949-ben alapított, állapítják meg, 2003. november összevonásával két különböző egyetemek Xiangtan Műszaki Egyetem és Xiangtan Normal University. Azt Minisztérium által akkreditált Oktatási és Népi Kormánya Hunan tartományban. Található Xiangtan, HNUST területe 3107 mu (207,2 hektár) az alapterület összegű 974.300 m². Mint összetett 19 iskola, doktori iskola, egy független testület, a főiskola felnőttképzés és a nemzetközi oktatás főiskola, HNUST kínál 90 egyetemi programok tizenegy műfajok tudományág-filozófia, közgazdaságtan, jog, oktatás, történelem, tudomány, a technika , a mezőgazdaság, az irányítás, az irodalom és a művészetek, 188 doktori programok és 24 doktori programok. HNUST egy tanári kar mintegy 1700 hogy a több mint 3500 alkalmazott, 355 közülük professzorok és 800 doktori fokozattal rendelkezők. Mint az már HNUST egész nemzetre beiratkozási több mint 35.000 nappali tagozatos hallgatók, valamint egy virágzó közösség nemzetközi diákok számára.

Egyetemi élet

HNUST fontosnak tartja, hogy a nemzetközi tudományos tapasztalatcsere és az együttműködés. Eddig, az egyetem együtt több mint 40 egyetem, köztük az USA, Egyesült Királyság, Ausztrália, Japán, és több mint 10 egyetem Tajvanon. Nemzetközi beiratkozott hallgatók a 16 különböző országból. Az elmúlt három évben, HNUST toborzott a high-end külföldi szakértők 6 foltok és fenntartott több mint 10 külföldi tanárok állandóan

Helyszínek

  • Changsha

    Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province, , Changsha

    Kérdések