Keystone logo
University Of Design Schwäbisch Gmünd Internet of Things – Összekapcsolt rendszerek tervezése
University Of Design Schwäbisch Gmünd

Internet of Things – Összekapcsolt rendszerek tervezése

Schwäbisch Gmünd, Németország

7 Semesters

Német

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Dolgok Internete – Összekötött rendszerek tervezése alapképzésben a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy a funkcionális és műszaki technológiák felhasználó-központú területeit megtalálják a hálózati hardver és szoftver fejlesztése érdekében. A tanulmányi projektek során a hallgatók a hálózatépítést, a heterogén rendszereket és termékeket, valamint a monitorozási és döntési folyamatokat ismerik meg és kísérleteznek velük. A hallgatókon belül kreatív vizsgákkal és ennek következtében érzékeny kezeléssel és a termékfejlesztés nagy részletességével foglalkoznak.

A program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy felfedezzék a felhasználó-központú fejlesztés, a mobil technológiák, az űrtechnológiák vagy a fizikai számítástechnika területeit. A diplomások általában tervezőként dolgoznak a tervezés, a technológia, a mérnöki és a számítástechnika felületén, a felhasználók termékfejlesztési, folyamatok, szolgáltatástervezés és digitális hálózatépítés terén szerzett tapasztalatai alapján.

A szakterületek a mérnöki és tervezőirodákban, valamint az ipar fejlesztésében és jövőbeni részlegeiben vagy a média és információs ágazatokban találhatók. A megfelelően magas tanfolyami fokozatok alkalmassá teszik a végzetteket az MA képzésekre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • BSc (Hons) számítógépes hálózatok
    • Manchester, Egyesült Királyság
  • Informatikai alapképzés (hálózatok és biztonság) (Hons)
    • Petaling Jaya, Malajzia
  • BSc (kitüntetéses) informatikai és informatikai (kommunikációs és hálózati) szakképzés
    • Online United Kingdom