Keystone logo
Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük a Média világában!

Hogyan nyomtathatók a könyvek? Hogyan archiválják és dokumentálják az információkat? Mit jelent a „kommunikáció”? Hogyan hozhatók létre a virtuális világok? Mi történik a színfalak mögött a TV-stúdiókban? Mi a fontos a csomagolás tervezésében és a reklám valójában? A Hochschule der Medien diákjai ezek és sok más kérdéssel foglalkoznak.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

2001. szeptember 1-je óta a Hochschule der Medien egyesítette az egykori Nyomda és Média Egyetem, a több mint 100 éves hagyománnyal rendelkező oktatási intézmény és a Könyvtári és Információs Egyetem együttes tudását, amely története 1942-ig nyúlik vissza. A 16 főiskolai és 6 mesterképzési program, egy részmunkaidős MBA és egy doktori program, a Hochschule der Medien a média szakértelem széles spektrumát fedi le: a nyomtatott médiától az elektronikus médiáig, a médiától és a médiától, a médiatermelésig a médiatervezéstől a média elérhetővé tételéhez.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

A Hochschule der Medienben a diákok a modern előadótermekben, műhelyekben és stúdiókban, a nyomdagépeken vagy a fényképezőgép mögött tanulnak. Az egyetemi laboratóriumokban vagy a partnercégekkel együttműködve izgalmas gyakorlati projektek kiegészítik az elméleti ismereteket és a tudományos munkamódszereket. Eredetileg az egyetemnek két táborhelye volt. 2014 óta az egyetem Stuttgart Vaihingen egyik központi egyeteméből áll.

Helyszínek

  • Stuttgart

    Hochschule der Medien Nobelstrasse 10 , 70569, Stuttgart

Kérdések